Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto znaci biti top trener pa moze da bira gdje mu se svidja i dopada.
Logično. Zašto u Juve kad mu je i u Cityju odlično. Novinari lupaju imena, ne bi me čudilo da i Odovića stave kao kandidata.
I tako je Guardiola potpisao za Juve. Ceka se samo zavrsetak sezone u Serie A
Ne bi ti se svidjelo da ti dovode otpatke iz drugih ekipa za džabe, ipak si ti majstor za mlatiti gloginje tuđim qurcem😂😂😂
nadam se da govori samo o nogometu (iako to vrijedi samo za zadnjih 5 godina) - ako je u stanju reci da mu se ne svidja Italija s njegovom placom i da mu je ljepsa Engleska (i to Manchester) onda je totalno lud - pa koja bi budala sa placom od bezbroj miliona radije zivila u Manchesteru nego bilo gjde (osim mozda dole na Jugu) u Italiji.
Tko bi jos zelio prijeci u trulu serie a i djubrentus, veci budzet ima everton od njih, pa nista ni od Guardiile.
Ne bi ti se svidjela zato što bi imao manje para.
Vrijeme je da se pokazes u nekom manjem klubu, npr sa Juventusom da osvojis ligu
Ne svidjaš se ni ti Italiji !
Evo baš se nasikirao što ga ti ne voliš. Ne sviđa se u Italiji, a svaki klub bi guzze dao da ga vide na klupi. Ne mlati bezveze.
Bitan si ko dlake oko šupka !
Za Barce se ubio
Deschamps bi dobro lego,ali svejedno bilo koji je bolji od Allegrija i njegove defanzive