Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodin covjek!
evo ovo je odmjerena izjava normalnog čovjeka,a ne kad počnu ovi balavci ovda da se kofrče barca ovo barca ono ,a prate fudbal možda zadnjih 5 godina!
Svaka cast Chelseju za odbrambenu igru i taktiku, \"bunker\" kakav ne vidjamo ni u italijanskoj reprezentaciji. Barcelona opet dominirala ali jednostavno lopta nije htjela u go. Neka, nece se ponoviti dvaput (vjerovatno). Ovi Realovi s.m.r.a.d.o.v.i sto pominju sudije trebaju z.a.c.e.p.i.t.i g.u.b.i.cu i odgovoriti na ova pitanja: - jel sudije opucaju precku, stativu i jos 20 udaraca u okvir gola? - jel sudije igraju dodavanja pa je preko 90% pasova tacno u ekipi Barce? Nemojte mrziti najbolje..jednostavno uzivajte u predstavi (i dajte v.a.z.e.l.i.n.a Realovima igracima jer valja na Camp Nou p-r-i-m-i-t-i u g.u.z.u :)))))))))
Ne se.ri.te da postoji još ekipa koje su pokušale ovu taktiku jer se tako samo brukate! Te ekipe koje su išle s tom taktikom su umalo probile dno tabele, a Chelsea je došao do polufinala Lige prvaka, a igrao kad da je u drugoj ligi.
jesu dosadni ovi navijai reala i barse, to se prepiru reko bi cojk da se javljaju direktno iz madrida i barselone, a do prije par godina nije bilo vako, sto li pitam se? naprijed celzi, konacno do titule ove godine, sto je najbolje niko nije racunao na njih
ovaj izgleda uči od murinja, niko ne valja svi k.i.te. kad se izgubi
Stari si ti, furač, čuvaš se za \'\'El classico\'\', a onda ćeš ove u revanšu razbiti. Tako i treba, samo taktički !
navijam za barcu,al ne brinem se ja ima sudija...:PpppppPPppppp
jesi ti prirodno glup il treniras ?:) poken,jam se na Uefalonu i one kepece jel posteno?
Pa ko nju i sam kazes i priznas da si poceo navijati za Real kad su osvojili ligu prvaka protiv Juventusa, usput receno u kojoj ih je Juve poder\'o, a tebi smeta sto su ova sad djeca picela navijati za Barcu kad su oni to isto uradili, pa nekad se mora piceti navijati, nemamo svi 80 godina;) Samo nemoj molim te biti licemjer
covjek je uvijek realan a ne ko onaj smarinjo...
bio sam ja u ratu u Sa citav period rata,,sve to stoji za pomoc itd,,,,al to nije razlog da trebam navijati za Barselonu,,ja navijam za Real od 98 i gola Mijatovica a ne od 2008 il 9 kao vecina vas za Barselonu,hajd razligu...:)
Ćelsi dao gol - na asistenciju Messija hahahahaha Al će da bude deranje pederskih londonskih zovagu na Campu...
I? Kakve veze ima sto su se branili? Je li i to fudbal? Treba se znati i braniti. Mislis da drugi timovi, koji su od Barce \"fasovali\" po 5-6 komada, nisu pokusali istu taktiku?
Mrzim Barcu ali je im je trener prva liga. Korektan, objektivan, fer. Drugi uvijek traze opravdanja kod sudija, terena, navijaca...
Muški? Tebi je \'muški\' parkirati 10 igrača ispred gola i čekati grešku protivnika pa iz tog jedinog udarca na tekmi zabit gol? Ne budi smiješan dječače :)
U svoje ime? Pa sinko, možda si premlad da znaš ali nama Sarajlijama je Barselona grad-pobratim a njeni građani i građani cijele Katalunje sto puta dokazani prijatelji, prije Agresije, tokom i nakon nje, a to što si ti snob pa navijaš za Ćenifu jer ti imponuje ono \'kraljevski\' to je tvoj problem. Na stranu što veze nemaš s nogometom pa lupaš gluposti.