Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima je,ali kad je pojedes nema :D
Pa može Bayern vladati kad ima pare a nema konkurencije. Da pravila dozvoljavaju veća ulaganja od profita došao bi neki šeik ili rus koji bi plaćao velike sume novca najboljim igračima i uskoro bi Bayern (fc Hollywood) bio prisiljen da troši više nego što zaradi jer bi u protivnom završavao drugi. Ovako Bayern profitira jer nema eskalacije cijena igrača i transfera. Da igraju u Španiji već bi bili u minusu. Ovako sramotno slaba Bundesliga im služi kao trening pred ligu prvaka.
evo dojave ko se kladi www.gvardiola-dzaba.ba
rekao gvardiola Ponekad ćemo i izgubiti
Jel Mahirova?
ma bundesliga liga bayerna i nižerazrednih klubova! liga koja pravi velike novce zahvaljujuci brižnom odnosu rukovodstva klubova koji trose minimalno novca! al zato i jesu gdje jesu...mozda je ekonomsko najjaca ali je zaista najnezanimljivija liga u odnosu na ostale 3!
pa sinoć Frankfurt 2-2 odigra s Portom :O
posebno kada rumenko dobije mali apartmanić od 3/3 uz nekoliko kućnih ljubimaca sive boje :D
najbolji trener danasnjice..... genije...
Klop ti sprema za narednu godinu čili.
Bosanska premijer liga ko neslana kupus kalja,a rvacka ko grah bez mesa i zacina!
Il kad tandaraš s kondomom!