Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...\"toliko cemo vas nagrditi, razvaliti, poniziti, potopiti\"... KO TO MI??? KO STE TO VI??? Odgovori molim te, fakat me zanima!
Uh! U pravu si, pa kako nisam odma shvatio. Baš sam glupson.
PISALI SU I OVAKVE KOMENTARE: Wemblay ce biti tvoja zadnja stanica, toliko cemo vas nagrditi, razvaliti, poniziti, potopiti, ma ne znam vise koju rijec da upotrijebim za ono sto ce vam se desiti sutra navece. Mrzit ce te citav svoj zivot Englesku, stadion, noc, subotu, jednom rijecju sve sto ce vas vezivati za tu crnu subotu. ahhahhaa
STA BI MOJ ROONEY NESTO TE NEMA DA TI CUJEMO GLAS BOLAN BOLAN KAD SU ENGLEZI ZNALI IGRATI NOGOMET PA I 1966 SUDIJA IM POKLONIO JEDINU TITULU POZDRAV IS TOPLE BARCELONE I JEZIVOG LONDONA ( GLEDAJUCI IZ TVOG UGLA)
i moj rooney zavuci se ti u svoju runjsku kozu i pokri se usima posto su ti male ko u onog slona
NEGO STA CEMO S VJERONAUKOM U SKOLAMA ??
\"jednom rijecju sve sto ce vas vezivati za tu crnu subotu\" JEDNOM RIJECJU?! Imas bujnu mastu...
Kako samo pristalice Barce mirno,samouvjereno i dostojanstveno baš kao i igrači Barce dočekuju finale .Onaj ko nema vjeru u svoj tim i u njega nije siguran poaša se kao ovaj \"rooney\".E moj momče (rooney) nek je tebi i takvima bog na pomoči ,kako češ bolan pisat tako kad sam znaš da Barcu zadnjih nekoliko godina uključujuči naravno i finale u Rimu 2009 nike nije ubjedljivo pobjedio.Pa MUTD sutra neče smjeti napasti najmanje pola sata Barcu a onda kad napadne zna se .
hahahaha, naucio se Rooney sporazumijevat sa balkancima, usred dolaska istih na Britanski otok, pa baca ublehe po portalu, poznato je da je nedavno i na twitteru prijetio \"huliganama\" pa se ocito navukao na razna prepucavanja
@@rooney Pa MAN UTD! Vidis da se rooney himself javio ovdje! Glupsone
Wemblay ce biti tvoja zadnja stanica, toliko cemo vas nagrditi, razvaliti, poniziti, potopiti, ma ne znam vise koju rijec da upotrijebim za ono sto ce vam se desiti sutra navece. Mrzit ce te citav svoj zivot Englesku, stadion, noc, subotu, jednom rijecju sve sto ce vas vezivati za tu crnu subotu.