Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah koje ste vi budale ... obrukao se ? stavio je lik dobru lovu od NIKEa u dzep da malo podjebaju adidas i uz to dobiju reklamu ... naivni novinarcici
Prodo se za velke pare. Mada mi je sumnjivo da u ugovoru mu ne stoji klauzula o ovakvim stvarima. Prevelik je to gaf za Bajern.
cuj pa ima covjek pravo da obuce sta hoce...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametan je on i nije se nimalo obrukao. Sad treba Adidas da ga kontaktira i da mu ponudi ugovor da nosi samo njihove stvari ! I eto mu tu par miliona evrica...
Mora da to tako ide. Nosiš sad nike i sutra nosiš adidas. Pa nije to pijaca.
Mali ima dobrog Menagera, zna šta hoće, pare brate, samo pare..
Vrhunska zarada u kratkom periodu. Kvalitetnim i pametnim ulaganjem razvedrite svoju budućnost. Ovo nije reklama poput svake druge koja obećava sigurnu zaradu preko noći. Moj način je spor ali učinkovit. Pogledajte na mojoj web stranici razjareni-bik . blogspot . com (upišite spojeno bez razmaka). Sigurno da preko noći nećete zaraditi hrpetinu love, ali kroz nekoliko mjeseci možete zaraditi za solidan autić. Ne radi se o dojavama ni namještaljkama već o utakmicama koje su analizirane do srži i iza svakog para stoje čvrsto argumenti zašto ga igram. Godinama sam u kladionici i živim samo od klađenja, jer dok nemate druge prihode ni primanja morate posvetiti vrijeme tamo gdje ste najbolji. Dnevno provedem 6 do 8 sati sastavljajući listiće za klađenje. Pozdrav svima.
Mozda covjek ima ugovor sa Nike-om.Isto kao sto C.Ronaldo,koji stalno nosi njihovu opremu a Real ima ugovor sa Adidasom.
Jeste, može na utakmici nositi kopačke i to je to što se ugovora tiče.
Bar je znak Nikea u crvenoj boji , boji dresa Bayerna :D A majca je bijela kao ime i broj na dresu , odlično je upario haha .
Jest se i obrukao, napravio dobru reklamu. Napisite, covjek odradio posao, a da niko nije ni trepnuo :)
Pa normalno sad ce mu adidas jos platit duplo da nosi njihovu majicu.Zna covjek posao.
Kakav tim ima Pep, jaci su od Barce 4X
...komentar #31: mamu vam cetnicku... balije svi ste vi vehabije...ustase sa zapadne strane...ko je poceo rat? :)))) alo' ba to je samo fudbal :P
Mama ti je počela, primila ga u bulju...
@HardCore ur mother was a man! mangupi iza nickova i laznih FB profila. jesi li ikad u zivo nekom tako nesto u lice rekao? retardu komentar je ironicno napisan zato sto svaki clanak zavrsi isto-nacionalnim prepucavanjem! usput, sta kazu kad ce ti asvaltirati ulicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)