Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kurcu ga nosam
Bolje 19 nego 18,ako nista drugo bar je broj veci!
mario wilkommen in munchen!!!!
IIII sad cu duze zivjeti jer sam saznao da Goetze ce nosti broj 19 ccc kakve to veze ima sa mojim kišobranom Boga vam...
Propast ce u Bayernu, koga ce zamijeniti u veznom redu ? Schweinsteigera ? Nema teorije. Sjedit ce na klupi isto ko i Podolski dok ne propadne, a onda ce otici u Hannover.
tko si ti da tako pises, sta ti znas?? nemas pojma de cuti :P nisi kompetentan da tako komentarises instituciju kao sto je bayern ! i bayernove igrace !
Hajd' *ebi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pravo ozvjezenje za vezni red bayerna, jedva cekam da ga vidim u akciji