Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'\'obrazovani\'\' olimpico nije njihov stadion vec gradski tako da \'\'svojem\'\' ne stoji
Eto kako ste mi pametni, kritikujete nekog ko je ovo napisao, a pojma nemate. Juventus, igra zadnje 3 godine (od Olimpijade u Torinu 2006.) na stadionu Comunale ili stadionu Olimpico. Prije nego nekog kritikujete malo se \"obrazujte\"
hallo strucnjaci sa komentarima. Juventus igra na Olimpicu u Torinu. Stadion Delle Alpi su vec odavno napustili, nakon O.I. presli su na Olimpico.
(Totalsport) Sa-x je samo pretplatnik Totalsporta i objave vijest odmah.
Do četvrte pobjede u posljednjih pet utakmica u Seriji A Torinezi su došli na svome Olimpicu... jaki ste \"novinari\" u pm
\"Na svome Olimpicu\" ? To nije njihov stadion.