Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grosskurz
FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE !
yebes utakmicu s galatom kad nema snajdera. su***
Znal iko ikog ovdje ?!
Umut Bulut, Semih Kaya, Sabri Sarioglu, Kevin Grosskreutz. Ako ti to nije poznato onda nisi gledao utakmicu nekog prvenstva dalje od naše Premier lige. Jbg jarane ljudi su godinama tu pa čak i u ligi prvaka.
Kevin Grosskreutz - Igrao za Dortmund do prije godinu ili dvije Umut Bulut - Bivši igrač francuskog Tuluza i jedan od glavnih napadača turske reprezentacije do par godina unazad Semih Kaya - S 24 godine ima 23 nastupa za tursku reprezentaciju Sabri Sarioglu - Vjerovatno najbolji turski bek u zadnjih 10 godina Dakle ova imena su poznata ljudima koji barem malo prate fudbal ili ti ga nogomet, a ako neko gleda po čitav dan Velikog brata onda je logično da ih neće znati. Ćao
Ovo igrači i navijači Galate preko "Divova" hoće da probaju ćevape u Želji ? :D
kod beska su najbolji