Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali ste zato imali puuno sreće u polufinalu. Spomeni i to mišu
Haman si u romingu veceras bio, nista pozivi :) Namjestali ste od pocetka prvenstva, Rumune ste dobili uz pomoc sudija i golom u zadnjim minutama. Svabe vas satrale, dobiste penal onako domacinski i jos imas obraza pricati o sreci.
nagazio na mrve
Pravi igrac a ne glumac ko ronaldo
čuj kad primiš gol deset min do kraja teško se vratit u utakmicu???golman ih spasio???pa valjda čovjek radi svoj posao a to što ti nezabi gol večeras je do tebe,a što se tiče tih deset min,pa majka mu stara u kojim ste min dobili rumuniju,albaniju..?
To ti tako nekako dođe kad glumiš igračinu i silu a to nisi. Proslava golova na kretenksi način protiv švaba ti sad skočiše na nos!
jos oba gola nije nista napravio on penal dao i ovamo naletio od odbijenu loptu i gurnuo je u go...
samo patite gamadi samo patite.. nikad cam zaboravit necemo vase marifetluke protiv nas sa penalom, protiv Iraca,Ukrajine... je bo vam Platini mater supacku
Najjaci igrac Portugala na Euru 2016.