Dva igrača van stroja
5
Grci u problemima pred meč sa Zmajevima
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze i ovakvi Grci su nezgodni . Opreza nikad dosta!!!
neko igra s Grckom, a neko ce uskoro sa Kosovom, ahahahahhahah
Samo da ne bude naglih padova u igri, po cemu smo poznati. Povedemo, pa se useremo, primimo gol, pa se igra raspadne, toga me strah. Treba igrati kontre, a ne srljati svi napred. Ne smije se dozvoliti da se povucemo pa da igraju viktorije oko naseg gola. Stabilnost je kljuc uspjeha.
Kako znam za sebe govorilo se propo ko Grcka, nadam se da ce i sad propasti na zelenom travnjaku kao sto propadaju u svim pogledima. Grkljane eto nas dolazimo po pobjedu.
suplja da bi smo mi dobili lazna krila samo je papadoupulos bolestan od ospica sve ostalo je suplja
od ovih stranih reprezentacija najviše gotivim KOSOVO! uskoro će zaigrati..
ma šta će grci, pobjeda je nama u krvi, pobjeda u ratu protiv JNA, vojne sile koja nije uspjela da osvoji Bosnu.. naši ljiljani su u sred Beča na spomeniku koji obilježava sve važno vezano za austriju, a to su bosanski borci koje su imali za vrijeme njihove vladavine nad BiH..
Opet isto, kao i sto puta ranije. Grci imaju taktiku: Navuci pa stuci. Samo se vi nadajte, a Grci će iz dvije utakmice s BiH izvući najmanje četiri boda. Zato je najbolje odmah ispasati, a ne u doigravanju.
ispušićete grkonje hastra vas Bosne
bojim se da ce pape taktizirati, a mi nemamo selekciju za taktiziranje. Sto ovaj iznad rece, samo napad igrati.
Safete nalozi momke u napad pa sta bude!A moze biti i najbolje! NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA! Ako izgubimo,bar smo gledali dobar fudbal.Odbrana je greska i to nama ne pase!Samo hrabro i u napad pa sta bude.Hrabrima Bog pomaze
hej, dosta toga, ako smo spali na to da se molimo da im dobri igraci ispadnu iz stroja, onda i ne trebamo ni ići tamo. Mi idemo na atraktivnu igru, pa šta bude. Ko se slaže nek lajka, ko se ne slaže nek lajka.
cuj infekcija ma ljudi grci se u.s.r.a.l.i. ka su skontali sta ih ceka
Najava utakmice: https://www.youtube.com/watch?v=7ZMpSDgH6K8
ne vjerujem ja ovim ciganima nista, sve je ovo foluska mame im ga kokuzne nabijem.
ne bude li pjana igrao...nama je metla ...djaba ti 6x dzeka i ibisevica ako nema ko da im da loptu...dok je miske spor za ovakve utakmice a medunjanin nije u nekoj formi.... pjana nam je nada u vecim i jacim utakmicama....
Klasičan pokušaj opuštanja protivnika.