Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel bio braco da prouci sta hahahahahah
hajmo na dzumu
Sretno od Hordaša
SKLONITE KURIĆA SA ZADNJE SLIKE, GADI MI SE: GLUMCI-POLITICARI, PJEVACI-POLITICARI, GANGSTERI-POLITICARI.... i tako dalje i tako dalje..
da nije zalosno bilo bi smjesno
Otkriva ploču...drama...čekam da vidim šta piše....BUHAHAHHAAA....jbt...nemoš vjerovat...piše...kaže:KAMEN TEMELJAC....:))))...UMRO SAM...:)))...KO JE GENIJE ŠTO JE PIS'O...:))))
P.S....mislim,stvarno podrška i sve...ali ovo je za nevjerovat'... !!!
Kamen temeljac za izgradnju istocne TREBINE stadiona grbavica hahahahahahahhahahahah pa ni to nisu u stanju pravilno napisati
Kad god da sam u komsiluku mom,ja dodjem da vas bodrim....drag mi je klub jer ima nesto posebno sto drugi nemaju.....idemo Zeljo,plavi se nebo
Jeate li ba skontali da na spomeniku pise TREBINA, pa su prepravili hahahahah
A jel ima igdje slika kako bi ta nova tribina trebalo izgledati? ... hoće li to biti nastavak ove natkrivene tribine u istom fazonu?
ŽELJEZNIČAR FC nabijamo komplexe
Bravo!svako dobro iz krajine...
Ej ljudi pustite pitare valja njima sada prositi 19 na skupstini jer ako neisprose jadna im majka a dobro pojacace zadnju liniju komentarisu nas stadion a nemaju ni supe svoje e to je nevjerovatno.A ustvari sada im zavisi hoce li im dirktorica dati koke cong liju ako neda gotovo.
Ko zivot cijeli Miljacka dijeli mene od krila tvog’ i ne znam kad’ cu al’ znam da cu doci do doma svog’ A onda Zeljin, stadion gledam vidim ponos svoj zivot cu dati, al’ tebe ne dam jer ti si zivot moj!!!
pozitivna je ova sva prica oko zelje.i sam, sam navijac zelje.nepotrebne su ove komunjarske svecanosti.te kamen temeljac za ovo ,za ono,svecanost itd itd.bolje svi lopate u ruke i na poso.
ne kontam ove jadnike i pacenike,sto na sve imaju nekakav negativni komentar......sve jad do jada,ako ne volite Zelju ne morate biti negativni,ali krivo vam je,da nije ne biste citali tekstove koji pisu o zelji,evo ja npr nikad nisam procitao ni jedan tekst gdje se spominje F.K.Sarajevo jer me ne interesuje,a da ne pricam o drugim klubovima van Sarajeva.......ali kada ima neka pozitivna prica kao ova zeljina uvijek pozdravim to,bez obzira o kome se radi,znata hajvani ljubomorni hahahahah
Izgradice se istok. Na krov ce se cekati nekih 5 godina. Jug onda mozda i krene da se gradi, a to je za nekih 10 godina. I to je HRAM fudbala? nakaradno zdanje sa livadom punoj busena... Uzas, najjadniji nivo gradnje stadiona bilo gdje u svijetu.
Haj plači još malo
"SVEČANO" koja glupost, kod nas je sve svečano. A najjadniji mogući nivo.