Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogodjena je i precka, bio je to topovski udarac !
Tako je to kad se hoce republika
Sta je sa ligom njihovom? Jel to obustavljeno il..
I u ovakvom stanju je ljepsi i bolji nego sto cemo mi ikad imati
Tuga ovo viditi jer bas je stadion medju najboljima u Evropi.
Biće u Donjecku još uništavanja. Ovo je tek početak.
https://www.youtube.com/watch?v=7vbgxokIJ88 https://www.youtube.com/watch?v=Ihk4qTEttuo&list=UURTsW2tcRAVfKgIus23-P7w Da ne zaboravimo zločine sa Balkana koji se ponavljaju na istoku Ukrajine, samo što je sad ubica jedna Ukrajinska vojska.
T90 JE NABOLJI TENK.....NE SERI CETNICE......
Joj šta uradiše od onakvog stadiona, stoka jedna. Kad se pijani četnici dokopaju haubica i topova pa raspale po bolnicama, stadionima, muzejima i ostalim simbolima grada. Stoka bolesna.
Hercegovac92 srbi napravili genocid u Srebrenici, opkolili Sarajevo 4 godine i konstanto granatirali civile, ubijali djecu iz snajpera. Nemaš se šta bunit, možda si ti normalan pravoslavac pa se stidiš tvojih zemljaka. Istina zna da boli, ali uvijek istina pobijedi i NIKAD se neće zaboraviti. Dok si živ suočavat ćeš se s ovim cinjenicama
Citas li ti u opće ili si glup...Donjeck napada ukrajinska vojska koja svaki dan ispali na stotine granata..a taj stadion se nalazi u Donjecku...znaci,grad i stadion granatira ukrajinska JNA...zapad suti jer podrzavaju Porosenka i vlast u Kijevu...a ti ako ne mozes skontati iz prve ili druge,skontaj iz trece
PRIKAŽI ODGOVORE (1)