Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ste iskljucili komentare za otvorenje Robota ,mora da ste svjesni glupog naslova,cuj za 500km plate sprijecice odlazak mladih.
stoji da je 5 stoja, al brate otvori ti kakvu god firmu pa bar dvojici daj po milju. Nemoj mi pricati nemam ne mogu nisam ja ovo ono. Otvori pa podijeli, da vidis kako je lako. #tegoba
Yybo vas fudbal, mogli ste za te pare obezbijediti smještaj djeci bez roditelja, kupiti kakve knjige, odjeću. Djece je sve manje a pare se daju na polovne igrače u ovoj seoskoj ligi
VRIJEME JE DA I SLOBODA PROMJENI STATUT I DOPUSTI NEKOM INVESTITORU DA UĐE I ULOŽI NOVAC
Dali Slobodi pare, a građanima uveli komunalnu naknadu od 1 KM/m2 stanovništvo, pravna lica 3 KM/m2. Ključ u bravu ako nema para ili su pokrali u Slobodi, odgovorne tužite.
Sramota da ne moze biti veca. Gdje idu pare iz budzeta. Umjesto da se stipendira 100 ucenika po 100 KM mjesecno i bar malo olaksa njihovim roditeljima skolovanje u i onako teskim uvjetima oni iz budzeta daju pare za neku Slobodu. Sramota! Fuj!
Jedini klub u ovoj ligi koji ne duguje ni jedne marke je Nk Široki Brijeg!Provjerite u Poreznoj upravi.Tako se voli država,redovnim plaćanjem poreza!Najveći dužnici su tkz. Patriote,da ih sad ne nabrajam,pozdrav
Neće Jasko da Azmir bude jači od njega pa makar dao i 65 miliona maraka iz Budžeta, ali jači neće bit. Jasko je jedini Bog u Tuzli :)
500.000 maraka nije nista sta se para pokrade kroz poslove opstine sa privatnim firmama 500.000 maraka uzmu da posiju travu u parku vjerujte.
Gostuju tri zaredom -Čeliku, Radniku i Širokom pa kući sa Pitarima, pa gostuju Veležu, pa kući sa Željom.Nakon Želje, u par deka sa Zvijezdom 09
Ne brinite o ekonomiji, to je moj posao! Ni ja se ne brinem! F. Novalić