Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanic koliko god da grijesio bolji od cobana onog. Ipak je on gospodin za cobana zvanog kozojeb
@VolvoXC60 hahaha..Koji vam je kompleks nabio Modric. Hahaha.
messi pa 16 puta messi i onda prazno
Juve je prepustio Torinu da podijele bodove, da Torino pokusa ući u LŠ. Stvari su jasne, Juve je svakako osvojio skudeto, i nemaju nikakav imperativ za pobijedu ali moraju ispostovati publiku i odigrati sa 50% snage kako ne bi se sav svijet upro prstom u njih da su pustili Torino. Računica je jasna između relacije čelni ljudi- Gradonačelnik. Ako torino udje u LŠ, idu pare u Torino kao grad X2. Dobićete i Vi svoj dio. Mafia uvijek pobjeđuje. Bookmejkeri su dali jaku kvotu na X.
To onaj Pjanić što je Roma njegovim odlaskom izgubila titulu, kako veli Spaleti.
@patriotabosman345 ma kakav Pjanic,ja ne znam kako je njemu cijena 70 milkih.1 tekma dobra 7 loših..Trebaju ga sutnut dok još ovoliko vrijedi .
Bruka i sramota..Ovakav Juve treba min. 3-0 dobit..Allegriju noga takoder i Pjanicu,Mandzukicu,Chielliniju,Bonucciju i Bernardeschiju.Nemaju sta starohani vise trazit! #forzajuve
@RockyBalboa99 e moje dijete jesi to pao tiket pa kunes sve zivo. Alegri odlican trener, pjano ljevica slobodnjak/pas igra, madzo glavom iz centarsuta, kjelini nema prolaza kraj njega, bonuci je tu da pomogne, bernadeski medju top 5 lijevih bekova evrope. Veceras se i sponacola dobro pokazao. Juve je prepustio torinu da podijele bodove, da torino pokusa uci u LS. Stvari su jasne, Juce osvojio skudeto, ako i torino udje u LS, idu pare u Torino kao grad x2.
Mandžo ne igra već par utakmica radi ozljede. Ne melji bzvze
Pjanic nema sta traziti.
@BajoTjeraTurcina Bajo tjero Turčina 500 godina hahaha
i tako nasto danasnji Bosnjok.
Nezanimljiva liga do bola!😎⚽️
Napusim se ja qrca ovom Ronaldu!
@FreeBj p e d e r c i n o !!!