Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi nisu normalni.Ima ih taman toliko da zauzmu sve državne pozicije u Bosni al oni moraju po dvije-tri odjednom.Zato su 2/3 hrvata nezadovoljni.
Prčim ti ustasšhu pripzidinu od Lištice. Škutori, kupite prnje i mrš nazad u Donje Mamiće i Lišticu.
Poduzetni Hrvati u Zapadnohercegovačkoj županiji uprihoduju 3,7 milijardi km odnosno 41 tisuću KM po stanovniku https://www.akta.ba/vijesti/top-20-kompanija-u-zhk-koje-su-ostvarile-najveci-prihod-i-dobit-u-2018-godini/101374 , a bošnjački poduzetnici u npr. Unsko-sanskom kantonu uprihoduju 1,9 milijardi km odnosno 7 tisuća km po stanovniku https://manager.ba/vijesti/top-20-kompanija-u-unsko-sanskom-kantonu-po-ostvarenom-prihodu-i-dobiti.
Poduzetnici Hercegovačko-neretvanske županije uprihoduju 5,6 milijard km, zanimljivo, na poduzetne Hrvate u toj županiji se odnosi 90% prihoda. https://manager.ba/vijesti/top-20-kompanija-po-prihodu-i-dobiti-hercegova%C4%8Dko-neretvanskog-kantona-u-2018 . Kako se lijepo vidi tko unazađuje, a tko gradi poduzetnu BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)