Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradonačelnik u inspekciji ćuna.
Jeli osunetio ove srbe iz Zelje?
Malo fukari što im je opstina u zadnjih 20 godina napravila: pomoćni teren , reflektore,zapadnu tribinu,stolice finansirala,dala 100 000 za istok. Malo je fukari što im je SD djaba dalo stadion pa sad još prose i od derikurca. I onda ta ista fukara ima obraza da kaže mi imamo svoj stadion. To lažni hadzija samo deri levate i prodaji im muda za bubrege kako si i navikao.
Ima li iko još od koga ova fukara nije prosila. Malo im što in je opstina sve napravila poslije rata pa i dalje prose. Djaba fukara ostaje fukara.
Smršaj, krmetino!
Skaka Carsija ti nece ovo zaboraviti ni oprostiti.
a jel kupio desetogodisnju
SKAKA POMAZE IZGRADNJU DONIRANJEM OBREZANIH KOZICA ZA PRESVLACENJE STOLICA VIP LOZE
Najavljuje velike rezove
Mashallah . Dok je SDA i dok je musliman gradonačelnik odma se gradi stadion . Bravo samo tako i nastavite . Živjela naša draga SDA , Bosna i Bošnjaci . Rahmetli Alija bi bio ponosan danas .
Poserem ti se na SDA i na Aliju
Samo ih bacio u trosak, ovaj dres sto su mu printali...
On ce od sebe mukte sunetit igrace...
nema on koga sunetit u zelje
@OtokaBoy3 Jos bolje za njega nece se mnogo zahmetit, vise vremena za minder i kahvu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)