Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabices ga i portugalcima inshall.ah
Robin Van Persie Arsenal 11 Edin Džeko Man City 10 Wayne Rooney Man United 9 Sergio Agüero Man City 9 Demba Ba Newcastle 8 komentar je suvisan...
the best svaka cast zmaju
Gledao sam tekmu bio je njabolji igrac City-a na terenu covjek je beton
koDže je ubica. U neverovatnoj je formi, nadam se da će ovako biti do kraja sezone, jer s ovakvom igrom, mi, bosanci ćemo imati igrača koji će biti u užem izboru za najboljem igrača na svetu. ;)
Nek se ovaj portugalac usro mamu im njihoovu.
Manchester si ti, takav sam i jaaaa Edin Zeko!!!
Dzekina kvaliteta apsolutno nije upitna, tako da ovi gore ljubomorni komentari moraju prvo da znaju za izreku \"za dobrim konjem prasina se dize\" ;-) Ako ovaako nastavi, Edin Dzeko ce definitivno biti najbolji igrc sa balkanski prostora svih vremena. i to nije uvelicavanje rekao sam ako ovako nastavi. njegovi golovi su mini remek djela, primjer je ovaj a i x drugih. EDINE ULJEPSAO SI MI DAN;-)))
Zabi ga Džeko k\'o Mevlid u ambasadu :D
Edin DžeKOlešanuhu
trpaj dijamante!!!
cuj edin ZEKO jes i ovaj portugalac seljak
\"gola pero bosnia...marka dzeko\" nadam se ce ovaj portugalski komentator sljedeci petak jos koji put ponoviti ovu recenicu...
http://www.premiership-balkan.com
Mogao je dodati loptu, ne valja, postao je skrt, to nije dobro!
Bravo Dzeko! Reko sam ja ove godine 20 golova ces dat ..
evo pogledajte golove http://www.eplmatches.com/2011/11/05/qpr-vs-man-city-highlights/