Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ima policije ili su ih oni poslali da ovo urade?
sad ce policija kontrolisat 24h 100 hiljada ljudi?
Bosanci u Mostaru, ujedinite se protiv fasista!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
pa razbijajte i vi njih, ja bi ga saksijom sa balkona
Za takve je steta i saksiju razbit
Fakat, isti pikkice neke se povukli u stanove... napadnike bagru, sta se dozvolili ccc Jadno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svi huligani su za mene isti. Govnari koje bi trpao u radne logore ala goli otok na reedukaciju.
cuj dosli sa zapada, pa kakve sad to veze ima, zar ne zelite jedan zajednicki mostar? cuj sa zapada, kako se lako nacrta granica kad treba jelde
Stoka neodgojena fsšistička. Trebalo je da ih dočeka 1000 građana i prebije na mrtvo ime.
Pa nemogu da shvatim ove mostarce u istocnom dijelu. Pa svakih par mjeseci, narocito kad ima ova tekma, ove smrade sa zapadne strane predju ovamo i razbiju par ljudi, zena, djece....panzar ste glupi toliko da se jednom ne spremite za ovaj uobicajni napad!?!?!
Vadite utoke u ubijajte govna smrdljiva..
Ono što posebno zabrinjava jesu svjedočenja građana Mostara, koji tvrde da navijači Zrinjskog Ultrasi predstavljaju paravojno krilo HDZ-a i služe ovoj stranci za obračun s protivnicima i ostvarivanje političkih ciljeva.
Ovi nasi jos sade cvijece i njeguju bratstvo i jedinstvo.Samo da pitam ima li sudijske nadoknade.Haha
Policija je sve ovo dobro obezbjedila.Dva dana prije utakmice su izjavili da su sve već poduzeli da nebude nereda.Tako su jutros demantovali sami sebe.Da su imali imalo volje sve su ih mogli pohvatati nego su im obezbjedili siguran prelazak sa lijeve na desnu obalu.POLICIJA=ULTRASI☝️☝️☝️
moherc, kako se zove srpska, ili hrvatska politika u ratu? "humano preseljenje"
Polomise saka skutora sve a ovi drugi jos ih i kafom docekali.Jadno.
Trebali ste im odsjeci odstupnicu i sve kosti polomiti
E moje jade sta vam saka skutora rade.Sramite se kad ste to dopustili.Pih
samo kalas i branit ono znojem stečeno, pa nek priča ko sta hoće.
Ima vremena
Ovi huligani su omladinci čiji roditelji rade po općinskoj , kantonalnoj i federalnoj administraciji . To bi trebala biti najvaspitanja , nakulturnija grupacija omladine e to je stanje društva BiH . PROPADAMO OTMENO.