Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Sarajevo, ceknite dusmani!
Crknite*
Svaka cast svima, ali centar Bosne i Hercegovine je u Sarajevu! A sto se tice mog komentara, nisam mislio na ostale gradove da crknu nego oni koji mrze Sarajevo, vise nego sto vole svoj grad..
Gdje god sam bio u BiH, pa cak i u regionu upoznao sam mnogo navijaca Veleza. Uz sarajevske velikane daleko najveci i najvoljeniji nas klub
@gooUser1570532299 Mogu jarane, pitaj staru. Ko ti je babo.
@paolodicanio9 Semir Tuce,Vaha,Enver Maric................
Vjerovatno će Kevelj u JP Sarajevo dobiti tender za Informacioni sistem za naplatu karata za namirenje troškova. Nadležni organi vas prate 😉
Forza Velez i napravit cemo najljepsi stadion a od ovih para i jednu stolicu za Skaku. Hvala Sarajevo
Hvala Sarajevo!
Pa daj mu ti Skaka iz svog džepa, nemoj se k..... na račun budžeta Grada Sarajeva
A koliko ce nas 'njegova' podrska kostati?
Koševo na aparatima
Hvala Skaka
Iz grada u kojem nema nicega pojavi se nacionalisticki mazlum koji dijeli pare u drugi grad(polovinu grada) i pomaze sportski kolektiv kojeg podrzavaju komunisti. Odkud mu mandat, za ovo se ide u zatvor. Osim ako nije pitama kupio 2x 3 boda ali svejedno prdekana.
Hoće li Grad Sarajevo pomoći i FK Sloboda ?!
Islamofašisti sa islamokomunistim... intetesantna kombinacija...
How much is the fish?
Ovi gori nego Vaskinovci :)
Svaka čast gradonačelnice, pokazao si veličinu!
Kamenjarski srbi na aparatima. Zivio Velez, zivila Bosna.