Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok, jeste derbi, al' nije pitanje života i smrti, malo se počelo preseravati ;)
Ovo je fakat istinito. Recimo ja nikad nisam otišao u želju na ćevape. Samo Ferhatović ili Hodžić.
@Faraday Zavisi kod kojeg si Hodžića otiš'o, ako si bio kod Hodžića na slatkom ćošetu (Galatasaray) on ti je vatreni Željovac, čak igr'o u Želji, onda si se zajeb'o :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko se trude da od derbija naprave neku ekskluzivu a to je davno prestao biti, sad je sranje klasicno koje ne mozes ni na tvu pogledat ako ne placas sda firmi za moju tv...
Reče strastveni navijač Barcelone ... Derbi je uvijek bio nešto posebno, i prije a i sada. Ti lagano prebaci na kanal gdje "džaba" možeš gledati Evropske velikane dok tvoji lokalni klubovi pred nosom propadaju zbog toga što ga takvi kao ti omalovažavaju. Uz to, svaki kanal plaćaš kroz pretplatu, ne brini se, ništa više nije džaba!
Ako nmg otic na utakmicu sad trebam prikljucit maksuz moju tv da bi pogledao ne qrac neko qrcinu od utakmice. I da sve je kod nas propalo zbog ljudi kao sto sam ja, mora da sam se ja bavio politikom i ekonomijom sporta u ovoj drzavi... Derbi je nesto posebno al za par hiljada ljudi...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
super pa se igra 2.septembra, ja mislio mi u novembru,kad ono septembar.Novinaru,probudi se,spavas vec 2 mjeseca.
Možete se vi nama PAPCI kurca napušit,mi imamo jedan od najvećih derbija u Evropi a vi imate svoje krave i ovce pa možete s njima da se igrate. Sutra je najveći dan našeg grada i države LUDILOOOOOOOOO
ogranicen si ko balkon, mutav malo je reci.
Plava ili bordo, a šta je sa onima koji navijaju za Olimpik...ima li Olimpik uopšte navijača??
FK Sarajevo će biti nadahnuto pobjedom SDA na izborima
iiiihhii, ima još do 2. septembra, tona ćevapa da se pojede.
Ajde jel ce me neko od vas pozvat na cevape u sarajevu ? :)))) ja castim !!
Častiš moj!!!
Steta za tebe mogao si svercat
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
jao seljackog derbija, odron odrona
NIsam iz Sarajeva, volim pogledati utakmicu, ali vala ste počeli srati uveliko
Ja mislim da ce City da pobjedi. Dva gola Dzeke.
jesu nasli sagovornike i slike dragi bože hahaahahhaha,klasično reklamiranje istih
Kakvog 2. septembra?! Ovi sa klixa izgleda ne znaju da smo danas usli u novembar =/
Navijac sam ZELJE ali mi je smijesno kako su ovi sipci iskoristili Zeljino ime kaze navijaju za Zelju gazde Šahin i Hasan Memeti a Boga mi i radnik Abid Saciri . Hahhaha iako sam Maniak ja odem cesto Ferhatovicu na cevape jer me rahmetli stari vodio tu.
"Petica - Ferhatović" NAJBOLJI ĆEVAVAPI U GRADU!
Ali za "Želju" znaju i van granica naše Jedne i jedine :)
Petica se daleko pročula! Da ovi iz Želje probaju ćevape u "petici", nikad više u želju ne bi ni zavirili.
"Fudbaleri Željezničara i Sarajeva u nedjelju, 2. septembra, od 13:30 sati na stadionu "Grbavica" odigrat će 104. vječiti prvenstveni derbi nakon kojeg bi jedna od ekipa mogla preći u vodstvo u međusobnim duelima." 2. SEPTEMBRA?! Hahahaa, pa to će se odigrati prije dva mjeseca, hahah :)))))))
greška u tekstu nije 2.septembar vec 2.novebar