Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi na birou prose,prostestuju protiv ogromnih mjera stednje da bi Barcelona imala 600 M da dogradi stadion i Real da baci nekoliko stotina miliona za neke igrace.
600 miliona eura za stadion a Spanija pliva u dugovima, drzava sva u krahu!? To su te izokrenute vrijednosti!
Prastaju dugove i njima i Realu,a ovi se raspucali pa bacaju trocifrene brojeve miliona na svakakve gluposti,a vamo pola drzave pusto.Izgradjeni gradovi citavi sa svom pratecom infrastrukturom,objektima za sve moguce namjene,ali prazno.Bitno je da Barca i Real dovlace turiste.To ono ulozis 10 KM i vrate ti 5 KM,a ti sretan ko budala.