Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bulevar i ostali poCetnici na aparatima
Hey jarane, ne obaziri se na to. Ignoriraj i uzivaj u sportu. Ako mozes, ignoriraj nacionalisticke i rasisticke komentare. To je najbolje rijesenje.
čudo niste napisali "Pjanićeva Barcelona..."
Mire bosanski sin ⚜️ nabija statistiku a Jović u Realu ni na klupi 😆
Začepi Mire ovim potomcima cigana śpanskih a posebno narko alkosu iz landije ho.
interesantno ovakve perfekcije nikad ne pokazu kad igraju za repuku pa makar da se prica o njima ako nista drugo
Kad skontas da su coutinho i pjanic na klupi, a klub ovako lose stoji, onda se sam po sebi, logicki, namece krivac.
Pjanic je dobro odigrao ali je jos uvijek nekako stegnut i samo zeli da se sto prije rijesi lopte Grc je to ali proci ce i mislim da ce vezna linija Barcelone koju cine De Jong - Pedri - Pjanic svako utakmicom biti sve bolja i bolja.Ovi strucnjaci sto pisu da Messi gusi igru Barcelone pojma nemaju sto se vidjelo i sinoc.Messi je Messi voljeli ga ili ne.Sinoc je dobru partiju odigrao i Dest.
Eh da ga je Konjeman pusto ispcetka da igra ....,,,ali hajde pocele se kockice poslagat!!!
Nisam gledao, ali opet ne čitam da je imao asistenciju ili da je dao gol, a igra u napadu.
@jamesbond123 Kad je od Đejmsa i ne ljutim se.
Obican dodavač postade onakav igrac i asistent
pa zato što je igrao slično kao što je igrao u juventusu ispred odbrane koja je od 3 čovjeka, još koji šut da je imao ali bit će to još bolje
Pjanka bravooo.
Pa nije igrao protiv Reala, Sevilje, Atletika, igrao je protiv Valjadolida. Drago mi je da je igrao svih 90 minuta, ali opet ista prica, dodaj prvom do sebe, i vidjet cete da ce prvu jacu utakmicu Kuman ga ostaviti na klupi. Jednostavno ih sve gusi Mesi, sve mora na njega i samo on smije pucati.
Je li imao pred asistenciju i puno bas dodavanja prvom do sebe ko Modric na pocetku u Realu ?
Samo jako Miraleme
BRAVO MAJSTORE - I ON TE MAKAR POHVALIO