Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideali trebaju biti jaci od rivalstva! Svaka cast na ovome
meth, što se ti toliko brineš za tuđe probleme?
Ironicno al ove je fasizam ujedinio
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svaka cast ljudima mozemo mi srat kolko hocemo u nas Željo i Sarajevo kad budu igralči ovako onda nes mozemo pricati i prvi poginuli navijac je u zenici Čelik-Željezničar uatakmica
I VI SEBE ZOVETE NAVIJACIMA JADNICI RETARDIRANI IZ KOKURUZ-PECENJAK LIGE
odrastao sam u Bosni, zivim u Bosni i vjerovatno cu tu umrijeti sanjajuci bolji zivot a sve je to produkt nacionalizma i fasizma i upravo zbog toga sam toliko ohladio na te fasisticke ispade da me naprosto zaboli sve dok ne vrijedja mene, moj narod i moju drzavu direktno. zato cestitam braci, susjedima i najvecim prijateljima Bosne na ovom jer tako se bori protiv nepravde, stoje na suprotnim tribinama ali cilj im je isti: otjerati stoku... to je ono sto nama treba, ujedinjenje i kineski zid ce pasti pred nama!
lako je u HR kad je tamo jedan narod.
Ujedinili se pederi iz ZG i ST, ništa neobično.
prijo, kompleksi su zajebana stvar! vi u Bih možete samo sanjat o ovom! ovo je napravljeno možda par puta u svitu da se grupe ovako ponašaju, a prvi put da su skupa na tribini. to šta m skandiramo nije vaša stvar i neće nas slomit ni jači! a baš bi volija da ti i tebi slični stanete nama ili boysima! sine samo ne počinji o miljacki i grbavici! evo ti jedna pisma: ONI BI TILI DA SE NE ČUJE NAŠ GLAS I NOVIM ZAKONIMA UDARAJU NAS, AL SVAKI UDARAC NAS JAČA, TO PORUČUJEMO MI, SVE DO KRAJA MI ĆEMO SE BORITI! KONTRA ZAKONA, KONTRA ZABRNA, NJIMA U DIŠPET NEKA GORI BENGALKA JER U NJOJ GORI NAŠA ŽELJA TO POORUČUJEMO MI. SVE DO KRAJA MI ĆEMO SE BORITI!
Jako lijep primjer daju svima.
ja mislio ono konacno prava vijest. Kad ono ujedinili se u ustasluku...
Ne rise :)
Za EU Nesprmni...................
BRAT UZ BRATA,HRVAT UZ HRVATA!!!
sjebada...
Spremaju se za jedno polne brakove
To je bila klasicna pede r s ka parada , croatska topla braca,
I Manijaci i Horde ce jednog dana ovako, akoBogda !
MA LJUDI PRESTANITE VISE S TIM -ZA DOM SPREMNI-TO JE STARI HRVATSKI POZDRAV,KOGA SU U NDH KORISTILI.NDH JE IMALA NOVCANICU KUNU,A I DANASNJA HRVATSKA IMA KUNU PA JE NE ZOVU USTASKA.TO JE KOMUNISTICKA IZMISLJOTINA.
Iskreno draže su mi Horde Zla nego Manijaci.Pozz iz Mostara za Horde Zla
Naj jaci navijaci sa prostora bivse juge su Grobari
Ajmo bijeli ale
https://www.facebook.com/pages/Sigurni-parovi/238427339653735 momci daju 100% sigurne parove, pratim ih vec 2 godine i napokon sam ih nagovorio da otvore svoju stranicu na fb tako da vas molim da lajkate, vjerujte necete se pokajati
Fina kulturna hrvatska mladez... Zapadni Balkan - leglo desnog ekstremizma Neka nam je sa srecom