Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gigant!
@Sisinjo Eto iako te boli racku, ipak si procitao i postavio ovdje komentar. Posto ja licno volim sport, fudbal... a nevolim politiku i ostalo njesra... onda je logicno da pratim sport, pa tako usput znam dosta o sportskim likovima sto obiljezavaju sportsku sadasnjicu. On je gigant i jedan od najboljih golmana koji su obiljezili zadnju deceniju fudbala. A to sto on sad se posvecuje porodici, libo me racku, njegova licna stvar... a i onako je to zrtva koju svi moraju dati, pogotovo na tom sportskom nivou.
Zasluzio si Kralj
vracajte te komentare mamicu vam je-be-m.....
@Oranje Boli me ki.ta i za tebe i za to što ti lično voliš sport a ne politiku i nje.sr.a, bla bla bla... Kle.m.po je rinaka ito je to. Prije 514 godina branio je za ajak, juve, malo fulham,i eto. Pa takvih je mali milion. Eto sad brani za mančester i on obilježio deceniju. Pa šta je onda obilježio iker, kahn, čeh.
Ide jos jedan velikan nogometa.... sretno Edwine...
i kad mi kaze da je cassilas najbolji golman na smijetu :/ smijesno Sir. Van Der Sar
jel to begović ode u united???
Dodji u torpedo medju vrsnjake da igrate saha kod ekonomije.
Eto njega za godinu dana u Milan
prepadoh se da dijamant nije odlucio prekinuti karijeru
Najbolji golman.
Ja pederika, žena mu prije 2 godine fasovala moždani a on se sad nešto snuždio. Treba ga je. ba. t!
@Oranje Nije gigant vec rinaka! A sad je odlucio u 66oj da se posveti porodici. Ko da koga boli racku sto se ovaj klempo oprašta. Svašta!