Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMOJ SE SEKIRATI ZGODAN SI!!!!
Raja, nemojte ništa da brinete jer večeras pada Real. Ima da ga njemačka sila iz Bavarske očisti zogerom i domestosom. Madrid, pass auf wir kommen !!!
njeg netreba dirati covjek je masina,sjecam se njegovog dolaska na mjesto trenera imao je potpuno gustu crnu kosu a pogledajte ga nakon osvojenih 13 trofeja,potpuno je celav. samo treba kupiti:neimara,bale,silva,alba,song,i jednog golmana,i bit ce sve ok,a prodati nekoliko starih fudbalera.
TAKO JE , I MI TE ZELIMO !
Jedina greška sinoć je bila što nije zatvorio prvo poluvrijeme i otišao u svlačionicu sa 2:0, nego je naredio do zadnje sekunde napad.
Glavu gore Guardiola. Nemaš se ti čega stidjeti. Četiri sezone izvanrednih uspjeha. Ako je Portugalac prošlu svoju sezonu proglasio osvajanjem kupa Španjolske uspješnom, potrudite se i vi pa osvojite pokal te uz titulu klupskog prvaka svijeta, titulu domaćeg i europskog superkupa i vi to isto učinite.
gotovo dvije trecine je nesto jedva malo vise od jedne polovine :)
Predobra je Barca za mene!
pep treba da ostane,dovesti neke igrace u odbranu...golmana pod hitno......jos samo da prestane kombinovati ekipu u odlucujucim tekmama....sa svojom kombinatorikom on je glavni krivac pored mesija za pad igre....ostaviti alvesa na klupi a karanka da igra...lose..kao i telo protiv reala....za zamjene su dobri ali za poect utakmicu.ne
Ostani pep molim te,svidjas mi se
A sta bi ti to citao o Matteu... o tome kako je parkirao autobus ispred gola i kako ce to isto uraditi i u finalu??? Hejteri, ckrnite. Visca Barca
pa sto ti ne zasjednes na tu poziciju kad si takav strucnjak?
Pepe je los strucnjak, barem sto se fubala tice. Modni, frizerski, manekenski, kvaziintelektualni i strucnjak tako tih zanrova je odlican, ali fudbal ili nogomet nisu njegovi zanrovi, barem u trenerskom dijelu. Ni kriv ni duzan, mada kao polilegenda, naravno igracka, zadesio se na mjestu trenera najbolje ekipe svih vremena, da je bilo ko vodio ovakvu ekipu Barce osvojio bi barem jednu titulu, nije iskljuceno da osvoji kup... Ali, najboljeg zadnjeg veznog staviti na stopera je idiotizam, igrati sa 6 igraca na centru, tj, veznom redu je idiotizam, najboljeg desnog branica ili ti beka osaviti u sinosnjoj tekmi na klupi je idiotizam, pustiti nekog malca da igra u vaznoj utakmici po boku je podcjenjivanje Chelsea, a sto je opet idiotizam, zato je najbolje da napusti klupu Barce i prepusti je nekom strucnjaku, trenerskom naravno, a da sam ide u manekene ili nesto slicno.
Kada će Neymar i Bale potpisati za Barcu !?
MMM A R S EEEEEE L OOOOO N AAAAAA! ;)
Jucer je poceo pocetak kraja dinastije zvana - Barcelona . !