Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za Hajduk..jedan od najvecih klubova na ovim prostorima..svidjalo se to kome ili ne to je realnost!! jos jednom Bravo!!
to sto Mamic upravlja savezom to nema veze sa velicinom kluba..Dinamo da osvoji jos 30 titula u nizu..Hajduk ce uvijek za njih biti institucija..Protiv Istre na Poljudu 10k ljudi..Dinamo protiv Salzburga 1k..sve jasno..*** titule kad ih slavi 25 igraca a navijaca u tragovima nema!
Al kako jos Mamicevi protiv Salzburga popusise dva puta,uz gol razliku od 3-9 :D hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
......stop silovanju nogometa od strane mamićevaca............
..........kao rođeni dinamovac, želim čestitati igračima i vodstvu hajduka na hrabrosti za pokretanje ovakvog poteza........
Cigan je mamić teški.. Bravo za Hajduk!
TORCIDA NAJ NAJBOLJI NAVIJACI NA SVJETU
ma i ovo je saban liga,
Sta si ti mislio?
pa reko oni su dio EU pa reko mozda su malo normalniji.... Rijeka jedino sto valja
Hajduk prvi, Ivan Pavao drugi.
bolest zvana hajduk uzima sve veci mah,sto su gori ljudi ih vise vole
razgovaraju dva splitska narkomana,kad jedan rece,jeba te umrla mi mater,a drugi rece jbg samo hajduk zivi vjecno..
Cestitke Hajduku na ovakvoj odluci. Dosta je vise ratnih i poratnih profitera, poput Mamica i ostalih kriminalaca koji su kontaminirali svaku vrijednost, svaki segement zivota u ovom nasim tuznim drzavicama.
Od Dinama si napravio evropsku ekipu, ali jednostavno ne možeš pokušavati neke ljude da držiš u šaci!
Puca mi neka stvar za Dinamo, ali objektivno, ta ekipa je misaona imenica za bilo koju drugu s Balkana.
Džeko, Štilić, Jahić, Zeba, Vladavić, Višća, Bešlija? Isti primjer samo malo manji nivo, a ti igrači ne bi imali takav kvalitet da nisu otišli vani gdje je konkurencija jača.