Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se odrekao nego je pristao da dio plate prima na crno. Svi se prave blesavi!
Pa kod nas 80% drzave prima pola plate na ruke i svi se prave blesavi.
Dobar potez. Nek se uigra opet i kad Salah ode da se vrati u Liverpul.
Sad kod Gerrarda da opet napravi od tebe igrača. Valjda nećeš opet plakat poslije godinu za Barsom i klupom u Barsi
Zaboravio si nas kao porodicu tokom boravka u Uefaloni podigli smo te vraćaš se u englesku kod Gerarda našeg čovjeka očekujem i nadam se da si shvatio kakvo je govno Uefalona i vrati nam se da opet postaneš stara mašina.YNWA
Na cijelom Klixu ti definitivno imas najretardiranije komentare
Ali najjace mi je ovo kad kaze u zaboravio si nas. Retardu mene samo ovo zanima, kakvu ti poveznicu imas sa liverpulom pa da navijas za njih??
Zao mi je momka i svaka mu cast. Otisao je iz Liverpoola u Barcelonu iz ljubavi prema klubu i odnosili su se prema njemu ko prema keru. Nije zaboravio preko noc fudbala igrat, majstor je jos. A ovim potezom samo je jos jednom dokazao koliko voli Barcelonu, ogrijesili su se od momka.