Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam Hrvat u BiH, samo nas zeza izborni zakon. A BiH je moja zemlja.
@harakiri24 ma nije Čović bitan u ovoj priči. Bitno je samo da jedni drugima ne podmećemo nogu. :D A generalno ubi ovu državu korupcija.
Ovako kad svi krenom gledati prema BiH, bit ce nam svima bolje.
Ovi slave ko da su +15 bodova na tabeli a ustvari imaju bolju gol razliku od Igmana,koji ce sasvim sigurno na kraju bit prvi. Show program..al eto dobri ste
Ide Gosk, vazda sam volio to gostovanje. Poslije ili prije tekme obavezno do mora malo :)
Svaka čast. Zato nam niko ništa ne može.
TAKO JE... a učinit ćemo je nekad valjda i boljom za sve nas...vama iskrene cestitke.
Nezamislivo je da neki pripadnici druge nacionalnosti a državljani Njemačke završe u istaknutim vijestima najpopularnijeg portala u zemlji zato što su pjevali neku Njemačku pjesmu i izjavili "ovo je naša zemlja, kakva, takva - naša je" :D Bože, šta je vama vijest.
harmonikaš vrijedi para
Poklanjam se GOSKU i vas sam navijac u buducnosti
Bravo Bosanci!
Na samoj granici do Metkovića Bošnjaci i Hrvati ulaze u prvu premijer ligu. Zajedno se može još više...
Samo probosanski šire neistinu da Hrvati ne vole BiH. Pa to su laži Bakirove da Hrvati ruše BiH
Volim te bosno moja više već sebe.
Kod nas cim se malo zanese covjek odma daj neku da ima veze s vjerom, politikom ili bar da ide u tom pravcu. Da li Boze Frankfurt kad osvoji DFB pokal pjeva neku staru njemacku? Hajd takvi smo, nije mozda cak ni lose al eto.
svaka čast, čestitam. A sada pitanje za autora članka o kojem je sportu riječ? ni jedne riječi u cijelom članku o kojem sportu su prvaci? novinar i članak za udžbenike. klix novinar i klix urednik............
bravo momci kakva je takva je...uzivajte i shvatili ste sta je realnost sve drugo je fikcija....
Svaka cast. Al' fakat ta pjesma ... luzerska. Ima li normalne navijacke pjesme da ne razocarava nikoga?