Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima tu još igrača koji su ulazili u uži krug ... Stanić, Blagojević, Graovac, Ramović, Kjosevski ... svi su oni bili dobri ali Zakarić je najviše utakmica bio na nivou I zasluženo je ponio titulu rekao bih najkorisnijeg igrača.
lijepo bi bilo da nekad gol proslavis sa navijacima...ja kad vidim da daju igraci gol i to za derbi i ne idu prema jugu muka mi bude.
E bas jedino sto mi smeta kod njega, nesto rasiri ruke i trci okolo. Ono sto sam bas cijenio kod Lendrica je sto je svaki go zaobilazio mrezu i reklame da bi otisao do juga, nekad ga cak ne bi ni ispratili ostali saigraci al on svaki put ode
Njegovo je da daje i namjesta golove, tvoje je da slavis!