Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo cista laz,Hajduk je na svojoj stranici priznao da za Slinu Svena nema ni jedna jedina zvanicna ponuda.To sto oni idu ljudima na noge i nude igrace to je na njihov obraz.Mole klubove da uzmu panja jer znaju da od njega nema nista,Amidze nema da ga gura a i u Hajduku je sve losiji
Izjava Vucevica od srijede 14.janura: "Jednostavno ne smijem izlaziti s detaljima, jer se u tom slučaju klubovi strašno ljute i može se narušiti dogovoreno. Mogu reći da postoji interes Intera te da naš igrač iznimno želi otići u Milano. Isto tako, nemamo nijednu službenu ponudu za Sušića. Na iglama smo i čekamo da vidimo kako će se stvari dalje odvijati", za Index će Vučević.
svojim odlaskom ce itekako pojacat hajduk
Ovakvi pseudomenadzeri i upropastise fudbal gurajuci neke svoje antitalente
FK Inter iz Oždrlja, Pupan kapiten.
teško
Nema šanse dječaci, koga vi lažete ne znam!!!