Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pipo sta mislis o ovoj teoriji man je tosica namjerno poslao na posudbu u njemacku da bude blize volsb. a njima fali krilo ljevak , pa zamjena i malo para i eto dzeke u man
On nije lopov ni ubica, pa da lezi deset godina... Mi nismo cvece ni curice, mi dobro znamo nase grehove, ali ako pravde ne bude, sudice vam vise sudijeeeeee ! PRAVDA ZA UROŠA!!!
Vazelin za Uroša!
Jedan je Bambi Tošić... grobarsko srce! Napred Partizan! Nevjerovatno je da mu Ferguson nije dao niti jedan minut prilike u Unitedu... zato je i ostao bez i jednog trofeja!
gledo tekmu, kakav zmaj os igraca
Vratiće se Bambi u Manchester United, ako Bog da... tamo mu je mjesto!
Zašto Dzeko nije igro?