Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi u pravu. B92 je informisao o pobjedi BiH nad Grčkom, i zaista je velika većina komentatora maksimalno pohvalila igru BiH i naravno čestitala.
nakon katastrofalnih gresaka,na katastrofalnom terenu,pred katastrofalnim brojrm gledaoca
Bilo bi lijepo kad bi i oni uvazavali mene i ovakve kao ja. Svima bi nam bilo lakse. Drugi puta kada uspostavljas argumente za svoje zakljucke ne modificiraj ono sto ja napisem. :)
To da li objektivno postoje bi trazilo da ti pokazem tu statistiku, ili da se napravi takva vrsta analize po nekim kriterijima ko su pravi, a ko nepravi bosanci. Ja govorim o svom subjektivnom dozivljaju jednog elementa koji cini po meni pravog i nepravog bosanca, a to je odnos spram drugih naroda koji zive u Bosni. U mom slucaju srba i hrvata. Za srbe koji ne navijaju za BiH nikada nisam rekao da smatram bagrom (to je samo kap u moru razloga da sa ovog aspekta neko bude bagra), vec srbe koji se onako odnose prema BiH smatram bagrom: navijajuci za Grcku, provocirajuci na nacionalnoj osnovi, praveci incidente,itd. Bagrom bi smatrao i sve bosnjake i sve hrvate koji bi tako postupali na racun srba, itd. Ne bi zelio da ti srbi, bosnjaci, hrvati nestanu, kao sto se nestajalo 92-95, prije svega bi volio da se promijene, ili barem pokusaju, u ime suzivota koji je po meni osnov za izgradnju Bosne. Ja njih ne volim, ali ih uvazavam i da ostanu ovakvi.
Znaci postoje "pravi Bosanci" i "Bosanci koji nisu pravi"... "Pravi Bosanci" ne mrze Srbe i ne zele Bosnu bez Srba, dok "Bosanci koji nisu pravi" mrze Srbe i najradije bi kad u Bosni ne bi bilo Srba.... Da li imas neku statistiku, koliko u Bosni ima "pravih Bosanaca", a koliko ima "Bosanaca koji nisu pravi"? Iako to nisi eksplicitno naveo, izmedju redova se naslucuje da sebe smatras "pravim Bosancem", a potom Srbe u Banaj Luci koji ne navijaju za BiH smatras "bagrom". Buduci da su ti Srbi bagra, a da je bagra nesto odvratno i nepozeljno, deluje mi da ni ti ne bi imao nista protiv kad bi Srbi nestali. Sve to te po sopstvenoj definicini ne cini "pravim Bosancem".
Evo kako zaraditi na kladionici, polako ali sigurno. Pažljivo ovo pročitajte ako želite napraviti dodatni korak i napredovati u klađenju. Važna činjenica koju mnogi kladioničari zanemaruju je raspored uloga po listiću. Iznimno je važno znati odrediti ulog kojim ćete određeni dan odigrati listić. Mnogi misle ako je subota i ima puno dobrih parova, da je baš taj dan podređen visokim ulozima. No, tu se mnogi varaju i griješe. Razlog tome je neiskustvo, pohlepa i loš "osjećaj". Čim savladate taj segment u klađenju, možete početi razmišljati o zarađivanju. Evo kako to izgleda kod mene i mojih ljudi koji me prate. Sa 10.000 popeli smo se na 31.800 kn ove godine. 40 listića je odigrano (77 dana). Prosječni koeficijent po listiću: 2,38. Prosječni ulog po listiću: 820 kn. Broj pogođenih listića: 29 (od 40) = 72,50% Zarada u kunama: 21.800 WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Treba fino nku peticiju potpisati i otjerati Mihajlovića. Frajer je majstorski izvodio slobodne u svoje vrijeme, ali kao trener je katastrofa.
1. Novi Pazar je u Srbiji, tako da nosenje turske zastave tamo i jeste tudje, tj tudji problem. 2. Ja nisam rekao da toga kod bosnjaka nema, provokacija, kao u vezi meca Turska-Hrvatska. Sve se ovo nadovezuje jedno na drugo.
Ne pljuje niko na vašim stranicama jer ste u depresiji. Pljuvati po BiH koja svakog oduševljuje igrom i Hrvatskoj koja vas je pobjedila bilo bi patetično i smiješno. Poenta je kada bolji pljuje po slabijim a vi niste u takvoj poziciji, mi jesmo (kao i Hrvatska)
utakmica revijalnog karaktera
Cestitke reprezentaciji Srbije na dobroj pobjedi. Sve ostale utakmice pobjediti od sada i nikad se nezna. Jeste da Belgija i Hrvatska bas puno bjeze.
Kada Srbi istrjeraju nacionalizam iz reprezentacije otci ce bez problema na neko takmicenje.
Vi samo vidite tudje,nosali ste turske zastave po Mostaru isto tako po Novom Pazaru. Molim te nemoj,budi realan pa komentarisi.Svi cemo mi uvijek naci neki izgovor,ni svjesni nismo da svi idu protiv nas samih.
@Milko Slabo si ti sta razumio... Onaj ko se smatra pravim bosancem, nikada ne bi htio Bosnu bez srba, niti hrvata. Malo si zamijenio teze, vecina onih koji se smatraju srbima i hrvatima, a zive u Bosni, ne zele Bosnu u kojoj su vecina bosnjaci. I niko nije rekao da mrzimo Srbiju, nego ovako bocnemo, tj pljunemo na reprezentaciju za koju srbi u BiH vecinom navijaju, bas kao sto se pljuje po Bosni kad se u Banja Luci dizu zastave Grcke, uzvikuje ovo je Srbija, itd. Ne znam sta ti nije jasno. Kad vidis onu bagru u Banja Luci kako se ponasa, nosi Grcke zastave, a znas za koga navija, ne moze si covjek pomoci, a da se ne nasladi porazom Srbije.
Onaj Thomson sudija sto nas pokra u Francuskoj je Skot, dabogda crko.
BOSANCI IMAJU AMONIZITET OD SRBIJE ZBOG RATA, ZBOG DOMACIH BOSANSKIH SRBA KOJI RADIJE NAVIJAJU ZA GRCKU NEGO ZA SVOJU DOMOVINU.. STO NA SVAKI NACIN POKUSAVAJU DA PROVOCIRAJU NA SVE MOGUCE NACINE.. REPREZENTACIJI SRBIJE ZELIM SVU SRECU I DA SE KVALIFIKUJE NA SVJETSKO PRVENSTVO..
Baliye su takve,do podne mrze sebe od podne citav svijet. O pametovanju i hvalenju da i ne pricam uvijek prvi. Cestitke nasoj braci u Srbiji.