Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad znate stavljat clanke o Dzekinim golovima preko pola naslovnice, hajmo sad i Lulicev najvazniji gol u karijeri, o svima se prica samo se o njemu suti, a covjek citavu sezonu pruza odlicne partije, bravo Lula majstore !
dzeko daje vise golova i logicno da ce vise imati clanaka,lula daje manje golova i ima manje clanaka na klixu.veoma prosto
Koja divota , bosnjo rjesi rimski derbi u finalu kupa.LULA ZMAJU!!!
Jos jedan bosanski dijamant
tako ti je to romO kad pjanke ne igra
bravo Luliću kralju, vrijeme je za korak naprijed, tj da pređes u Juve :)
Samo da ga ne ubiju, prema pisanjima prijetili su igracima.. Lulic brzi od metka... bravo majstore! :D
ode on sutra na okupljanje reprezentacije , nek ganjaju nekog drugog :D
A niko se od nas nije zapitao, mozda je Pjanic vec potpisao ugovor s nekim drugim klubom, samo mediji po obicaju nisu upuceni :))) pa kad cuju bit ce to tema u svim medijima :)), sjedio na klupi ROme, a moze se desit da je kupac zahtjevao eto vam ga na klupi i tisu misu, nema igranja, necemo povrijedjenog igraca !!! Bar se ja tako nadam, ali mogucnost postoji :))
povreda clanka
Ja msilim da Mire potajno bojkotuje trenera. Nek mu igra Lamela onaj mali futavac ništa mi nije gluplje gledat nego kad je slobodnjak i dođe Lamela on ko neki tehničar,može jedino orah otresti.
..znaci uglavnom o PJanketu sve pisato najvise ono Real ili Barca ili Bayern a on na kraju grije klupu u jadnoj Romi...ccc...nema i njemu je Roma najveci domet ko i Dzeki Citi...
cuj marku...sta cu za marku...uvijek trazim 3 pa dobijem 2 i ja presretan :-D
Bravo majstore... aBda da i za repku pogodis...steta sto pjanic nije igrao..i nadam se iskreno da ce otici iz rome..jer roma je prerastao tu ekipu...treba da igra u vecoj..i ozbiljnijoj momcadi.. (da se neko ne uvrijedi..ovo je moje licno misljenje )
...pa kako god bolje da grije klupu i u Bayernu Milanu ili Barci nego u Romi...mada mislim da mu je Roma najveci domet... ...ne kontam do sad su o Miraleu sve pisali najbolje ovi nasi mediji prakticki sam ga vidio haman pa kapitenom Rome...kad on rezerva!
nekad trener j*be stvar... mnogi timovi su prepoznali kvalitet pjanica....mnoge legende(igraci) koji su ga hvalili..dodje jedan papak i ostavi ga na klupu..pa neka je i izgubio..isto kao sto je i dzeko grijao klupu u city-u ... i opet dao najvise golova....svi normalni ljudi ce reci da je do trenera..opet moguce da je u pitanju neka manja povreda pjanica..(msm da sam procitao u nekim prognozama za ovu tekmu :D )
Luliću...ma svaka čast,bravo...eto,ako bude sve po planu,vidimo se u Brazilu,popit ćemo zlatnu džezvu...ma šta džezvu,džezvetinu,kantu...cisternu...prave bosanske qahwe,sa rahat lokumom....
Lula, lomi ga majstore!
Tooo kraljuuuu
Tooo kraljuuuu
pjanic i osvaldo presjedili na klupi citavu utakmicu...ovaj andreazolli kao da je od mancinija ucio trenerski posao...
pa ti ostavi Pjanića na klupi!
trpaaaaaaaaaaaaj