Potpuno očekivano
86

Golmana PSG-a dočekao pakao u Milanu: Zasuli ga lažnim dolarima, tik iza njega je žestoka uvreda

D. P.
Žestoka uvreda tik iza golmana PSG-a (Foto: Twitter)
Žestoka uvreda tik iza golmana PSG-a (Foto: Twitter)
Na početku derbija četvrtog kola Lige prvaka između Milana i Paris Saint Germaina, navijači domaćeg tima žestokim uvredama dočekali su golmana gostiju Gianluigija Donnarummu.

Kao što se najavljivalo i očekivalo, Donnarumma je doživio paklen doček na "svom" San Siru. Navijači Milana mu nikad neće oprostiti jer je napustio klub kao slobodan igrač kako bi potpisao ugovor "bilo gdje", samo da ne ostane u svom matičnom klubu koji ga je gurnuo među stative već sa 16 godina.

Donnarumma je na kraju kao slobodan igrač završio u PSG-u, a ovo mu je prvi dolazak na San Siro na utakmicu protiv svog matičnog kluba.

Stoga, dočekale su ga žestoke uvrede. Navijači Milana zatrpali su prostor oko njegovog gola novčanicama lažnih dolara s njegovim likom, čime se aludira na to da mu je novac bio bitniji od svog kluba.
Također, Rossoneri su mu otpjevali nekoliko pjesama, zvižde mu na svaki dodir s loptom, a tik iza njega nalazi se veliki transparent s porukom: "Ku...n sine". Tu je i dres s brojem 71, što u napolitanskoj tradiciji predstavlja bezvrijednog čovjeka.

Inače, početak utakmice na San Siru bio je sjajan pošto je već nakon uvodnih desetak minuta rezultat bio 1:1.