U stilu pravog centarfora
27

Golman U-19 tima Club Bruggea u 95. minuti postigao gol protiv Real Madrida

K. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Golman juniorskog tima Club Bruggea Senne Lammens postigao je pogodak u 96. minuti meča grupne faze Omladinske Lige prvaka protiv Real Madrida kojim je svom timu donio remi protiv Kraljevskog kluba.

Omladinski tim Real Madrida je prije posljednjeg kola osigurao plasman u narednu fazu, pa su rasterećeni stigli u Belgiju gdje su protiv nezgodnog domaćina tražili petu pobjedu u ovom takmičenju.

Real Madrid je dva puta ima prednost, prvi put u 23. minuti kada je Jordi pogodio za 0:1, a drugi put kada je Rodriguez u 78. minuti pogodio za 2:1, dok je poravnanje domaćem timu donio de Wolf u 27. minuti s bijele tačke.

Kada su svi očekivali kraj meča i da će Real upisati novu pobjedu, jedan bod domaćem timu donio je golman Bruggea Senne Lammens koji je u 96. minuti bio najviši u skoku i glavom u stilu najboljih svjetskih napadača pogodio za 2:2.
Senne Lammens je rođen 2002. godine, a još uvijek nije upisao debi za prvi klub. S pogotkom koji je postigao, sigurno je da će na njega puno više pažnje obratiti u budućnosti.