Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je sudac dopustio da je golman obucen kao njegovi suigraci (sve u crvenom)?
Begovicu nije bilo potrebno da iz ruke puca a zabio je gol
Ovaj novinar ima dvije opcije: Ili nikad nije gledao fudbal ili Nije pogledao klip ni tekst koji je objavio Kaže tekst golman postigao gol iz svog ŠESTNASTERCA, a u sljedećem pasusu je to uradio 30cmetara od svog gola iz slobodnog udarca, dok se na videu jasno vidi da niti je u pitanju 30m niti slobodni udarac...
Takodjer se jasno vidi da ti nisi procitao tekst ili pak nemas kapacitet da isti razumijes. Procitaj tekst ponovo, procitaj par puta ako ne upalis iz prve pa se vrati da pricamo...
Golman Indije je izveo slobodni udarac. To je spomenuto u tekstu da bi se objasnilo zasto je bio tako daleko od svog gola.
Izveo slobodan udarac ? Jeste vi iz Klixa uopste pogledali video ?
A jesi li ti mucnuo malo tom sargarepom?? golman INDIJE je izveo slobodan udarac 30m od svog gola, lopta dosla do golmana JORDANA i on je nabio, a golman INDIJE se nije uspio vratiti... sta ti nije jasno??