Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
550 golova u karijeri od toga 200 iz penala.
Kakvih 550, momak ima preko 800 golova
@murataga69 , Penaldo je prošle sezone jednu trećinu golova dao iz penala, ove sezone pola golova za sada su mu iz penala. Uz sve to je jedini igrač u historiji fudbala koji je izveo preko 150 penala u karijeri. Penaldo sa razlogom.
Nije sve u penalima.
Zasto se ne pljuje nikad neki kosarkas koji je ubitacan sa linije slobodnih bacanja ? Zar i to nije isto kao CR7 i njegova ubitacnost iz penala. A ko god misli da se golovi iz penala sami daju, nek ode osutati koji protiv iole boljeg golmana. A o psiholoskim pritisku u velikim utakmicama da ne govorim.
Jes' smiješno kad se i ovi iz elite, a pošto nema publike, čuju ko ovi naši kad igraju rekreaciju (Premijer ligu)...
Dove vai Perin?
Ovi sto govore penaldo , nek ne prate fudbal pls
@EasyMoneySniper Pa neg sta je neg Penaldo glupsone
Još jedan rekord za Ronalda? 120 golova postigao iz penala
Penali su isto golovi zar ne??