Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joooj 5 mil... pa samo njegov gol protiv slovacke vrijedi toliko haha
Hahahahaha, za te pare ni Kopačke njegove neće dobiti :D
Ako se Balle plati 100 miliona , onda Izi najmanje vrijedi 20
Vrijedi on i više, a posebno kad odemo na SP, tada će "skočiti" cijena svima
pa stanite malo kako ste krenuli zaboraviste moje golove ,jebiga on dade jedan gol i sad ga kujete nije posteno
Kucka igra u Genovi hahhaha
Sad ce da smaraju ko sa "Bejlom" :O
dok jos odigra preostale 2 tekme za repku bit ce cijena 15
Marjane sanjavacu te :)
Zmaju sacekaj bolju ponudu a bice ih sigurno poslije kvalifikacija.
Kako dova što se uči prije ulaska na teren radi!!!
Dao gol sa parkinga, a nude 5 miliona. Sacekaj Hajrovicu, koji drugi pokusaj pa je razvali da skoci cijena na 100 miliona . Ziv ti nama bio.
Njegova vrijednoist uvecana za 5 miliona, radost na licima pravih BOSANACA I HERCEGOVACA nakon gola - NEPROCJENIVA! Izete Hajrovicu klanjam ti se!
malo je to, cuj 5 haha :o
sve naj ljudino
Ovo je jos jedan primjer zasto treba ozbiljno pristupit reprezentativnom dresu ! Sa jednim dobrim nastupom za BIH je preskocio 2god dokazivanja u Grashopersu !
dao sam i ja go protiv stupcanice ocm
Bilo bi najbolje za nase igrace da sacekaju jos ove ostale dvije utakmice pa onda nek se dokazu na SP. Skocit ce im cijene i bit ce vise interesa od strane jackih klubova. Tako se to radi, strpljene momci.