Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisao si u J.Koreji zahvaljujuci Radetu Bogdanovicu koji je igrao u to vrijeme u Pohangu.Dosao si sa falsifikovanim pasosem koji si napravio u Beogradu i bio si 3 godine mladji ...corav na jedno oko..nisi sampionsku osvojio zato sto si kiksao za dva gola..sve si slagao i zato drzis kafanu ...ljekarski si izbjegao zbog oka..patoloski ljubomoran i PRAVO SMECE OD COVJEKA...Fuj nakazo..Rade Bogdanovic
Ne laži matere ti.
ma ja skrba sjecam ga se sa barikada na pocetku rata na gebavici
OLAKO DAJETE PROCJENU NAJBOLJEG. TEŠKO JE REĆI KO JE BIO NAJBOLJI. VI SE SIGURNO NE SJEĆATE LEGENDARNOG ČIKE-RADOVIĆA, A I SLOBODAN JANJUŠ JE TU PORED NJEGA. ŠKRBA LEGENDA (KOJEG OVOM PRILIKOM POZDRAVLJAM) JE IPAK NEŠTO IZA NJIH.
cuj u istocnom sarajevu? interesantno....
MI IMAMO GOLMANA STO NA GOLU STOJI ZOVEMO GA MACA - NIKOG SE NE BOJI....
stari manijak@ Coba je srpska verzija, COBO je prava istina i BH verzija. Novinar je vrlo moguce zesci srbofil. ;=)
\"Na treningu me Meša Baždarević stalno zvao Maca Škrba,\" SKRBA MACO je iz crtanoga ..
Skrba legedooo :D
Slobodanu Janjušu nije nadimak Čoba, već ČobO
Pozdrav komsiji!
Sjećam se sezone kad se igralo za \"penal bod\". Na Grbavici Željo-Dinamo završilo 0:0. Pucali se penali i Željo dobio 1:0. Ladić odbranio 4, a Maca svih 5 penala! :) Škrba legendo, puno pozdrava!
dan danas imam tvoj dres I volim ga ko onda na tekmi sa videotonom i posrana 87minuta
Maca legendo