Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je bilo dobrih golova
stvarno gledajući ove golove teško je reći ali sad kad vidjeh inisetin i pasove sa mesijem ipak jeste N°1, svaka čast deči.
Halo mačak/mačko, ja bar njega vidim i imam pravo da sudim o njegovom izgledu. Kad vidiš kako izgledam, komentariši. P.S. Valjda si ti još jedna u nizu koja svr,ša,va na Ronaldove slike.
Perišić,hajdukova škola.Dominacija
Meni je najbolji gol Prince Boatenga. Primanje lopte ala Zidane + dribling petom kroz noge. Ovo ostalo je vec vidjeno. Njegov gol protiv Arsenala je isto zasluzio Top 10. Da ne bude zabune simpatizer sam Arsenala.
Stvarno prelijep gol Inieste, ali mislim da je Ronaldov zaslužio malo bolji plasman.
Ronaldo ružan?Eto nek si ti ljepotica u PM!
Samo i realova akcija nije losta,s tim da su oni dali go iz kontra napada..a barcelona je dala go,kad je vecina protivnicki igraca bila ispred svog gola,to se zove igra na malom prostoru;=)visca barca
@vcvcvc Ma jok peder, samo isfrustrirana djevojka kojoj je muka od baljenja za Ronaldom. Simple as that... Šteta što ga nemam na čemu nosat\' zaista, al\' toliko je ružan da nisam sigurna da li bih ga nosala i da imam na čemu :Đ
NADIMAK je peder hahaha
meni je daleko bolji gol ronalda u akciji reala protiv ajaxa koja je trajala 11 sekundi od gola do gola...
realno ramiresov go je najbolji sagledajuci sve i tezinu situacije i presudnost gola i smirenost i estetiku
Penaldo na mjestu broj osam, na ku,rc,u ga nosam. :D
Jest i ovaj Andres levat, ne zna dat gol bez Messija HAHAHAHAHA
kmee kmee
gdje su golovi od melje