Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da dodze u FC Basel. Zato sto ce ic Fabian Frei u Bundesligi i trebaju novi ZDM. Jedini opticija je Gojko Cimirot!! FC Basel se svaki godine plasira u Liga Pravaka.
Ne znam da li Barbarez ima nekog uticaja u HSV-u, ali me ne bi iznenadilo da je on "namignuo". Cimirota nisam gledao, ali ako se pise da je najbolji igrac lige, onda tu nesto ima. Rani odlazak vani moze biti i mac sa dvije ostrice, a ja zelim da vjerujem da ce ovaj decko uspjeti. Time bi dobila i reprezentacija za duzi period. Da li HSV, ili negdje drugdje, da li vec ljetos ili u nekom narednom prelaznom roku, ja mu samo mogu pozeljeti uspjeh.
Druze momak je mlad i odlicno igra pravi veznjak i da ode u HSV-e bilo bi mu odlicno jer nije toliko velika sad konkurencija u HSV-u i mogao bi da igra, mlad i i afirmisao bi se jos bolje i stekao bi i iskustvo i sve, on je trebao i ranije otici ali imao je dobru platu u Sarajevu i ostao je, sada je u zivotnoj formi i prilika mu je da ide u neki jaci i bolji klub. Pozz
Otjerali su Gojka Kačara, ne mogu gore izgleda bez Gojkara :D
Ne prodavat igrace za sicu... odrzati ekipu sto je vise moguce na okupu i igrati grupnu fazu evropskih takmicenja iz godine u godinu !
neka neka
Gojko u HSV-u nikad neces u Evropi zaigrati. Neka te na Kosevu, pare nisu problem :)
kako god se zavrsilo,sretno majstore i hvala :}