Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo, levati, fudbalska utakmica traje MINIMALNO 90 minuta, dakle spremite se za toliko, nemojte srati da ste umorni nakon 60 minuta....ili idite igrati u nižerazrednom Vratniku
@le_civor Igraci su bojkotovali ovaj mec, jer je jasno da je Gojak igrac koji se forsira zbog prodaje. Jasno je da je Robi u talu a Dinamom. Gojak je unistio atmosferu u repki. Onaj sebicluk u prosloj utaknmici Gojaka nam se sad obio o glavu, jer Pjanic nije htio da lomi svoje noge, da bi se Gojak prodao.
Zna li Tuka igrat fudbala?
Gojak je jedini jasno rekao u čemu je problem. Fizička sprema.
I dobro pripremljene ekipe što igraju u Ligi šampiona, pa u domaćem prvenstvu, imaju problema kad igraju dvije utakmice u tri dana. Dosta naših reprezentativaca nije naviklo na takav ritam, a dosta ih sjedi i na klupi. Svaku drugu utakmicu smo izgubili, da se igrala samo jedna utakmica po terminu, vjerovatno bi puno bolje prošli. General poslije bitke bi rekao da je možda trebalo početi sa tri, četiri svježa igrača.
Jel Prosinečki kriv što neki nemaju energije? Jel ih on trebo kondicijski pripremit za dvije utakmice u par dana? Mogao je možda probati probrat spremnije igrače, al budimo objektivni, koga?
Čuj ovog, hahahaha, ENERGIJE :) Jbt, jesu li naši ljudi prirodno glupi?
Pa zar je moguće da ne možemo pobjediti ovakvu Grčku,mi navijači smo obične ovce,ja se opraštam od fudbalske reprezentacije BiH
Nema tu kuveta. Napucali se kod Brajlovica pa im se holesterol podigao. Cuj nema se snage. Pa brate da nisi možda trenirao za šaha a ne nogometa. Bas mi ne ide u glavu taj izgovor. Kao ja sutra na arbajt i ka’em šefu, nemogu cijeli radni dan, samo 60 minuta. Umoran sam. Pa od toga zivite hajvani jedni. Makar pokazite srce na terenu. Nekakvu volju. Žustrinu. Nista moj Tesla. Gasi struju i motaj kablove.
Bas ste bili puni energije, ko slagirani deda sa 89 godina, 4 mjeseca, 15 dana i 5.5 sati
Ti dao go i mislis zavrsio utakmicu.
Igraci su bojkotovali ovaj mec, jer je jasno da je Gojak igrac koji se forsira zbog prodaje. Jasno je da je Robi u talu a Dinamom. Gojak je unistio atmosferu u repki. Onaj sebicluk u prosloj utaknmici Gojaka nam se sad obio o glavu, jer Pjanic nije htio da lomi svoje noge, da bi se Gojak prodao.
@gooUser1568466768 dosadan si
potrošili se protiv finske, garant ste igrali hokej na travi, sram vas bilo
Sram vas bilo!!!
Kad znate zasto niste ginuli? Jedi I ti Govnaaaaaaa Gojaku. Neces ti dalje od Dinama
Mi smo uvjek bili prosjecna ekipa sa oscilacijama pobjedzujuci slabije od nas ili malo jace...Nikad nismo pobjedili jaku ekipu...Iskreno ni jedan trener nebi mogo uradit sa ovakvim igracima nesto...A Baho je samo slika nas, razocaran jer voli repr a ne kao neki koji komentarisu mrtvi hladni jer im BiH nista neznaci....od baraza netreba nesto ocekivat..iskreno mi smo u rangu Kosova nazalost trenutno bar. Susic na s je odveo na Sp sa parolom istinitom: NISMO MI BRAZIL VEC prosjecna ekipa