Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,Loptu je dobio Asim Ferhatovic Hase! Postovani slusaoci dok je ne izgubi slusajte muziku iz naseg studia ,, Ovako je legendarni komentator sa Radio Sarajeva Mirko Kamenjasevic vodio prenos utakmice sa Koseva.
Hahah
Hase opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika!
Kazu kad je trebao da ode u Tursku da potpise ugovor, dosao tamo, smjestio se u hotel i nazvao u Sarajevo pita kakvo je tamo vrijeme :D. Kakav zaljubljenik jbt. On i Ivica Osim dvije najvece legende ovog grada, ali ubjedljivo..
NE ZABORAVI I SUSIC
Neeeeedjelja kad je otis'o Hase. Bio i ostao-RESPECT
Nemojte se ljutiti ali pretjerujete s Hasetom. Rahmet mu duši ali nije ni blizu najjačih igrača koji su igrali na ovim našim terenima.
Planina od karaktera,veliki čovjek i fudbaler.
Svi u napad jedan je Hase !
Svi u napad jedan je Hase !
Rano preselio.. Na zalost.. Nek ti je vjecni rahmet..
Rano veliš... Na vrijeme, velim. Ne bih mu poželio da proživi 90-te i njihov 'aftermath'...
U jednom susretu s Partizanom na Koševu izvanrednim fintama iz igre je "izbacio" Vasovića, Pajevića, Jončića i Jusufija. Kada je završio akciju i Sarajevo postiglo gol, on je neočekivano otišao u svlačionicu. Niko na stadionu tada nije znao šta se dogodilo. Svi su mislili, naravno i sudija, da je od zamora pozlilo Hasetu i da se nakon ukazane pomoći vratio u igru. A on se u svlačionici napio vode
Nisu dali srbi da Bošnjak musliman igra za YU-.......a bio je najjboljiiiiii............................
Tačno
Iskopacemo Haseta!!!
Svi u napad jedan je Hase
Godina kad je otišo Hase
On i Osim, dvije istinske, neponovljive, legende
Imao sam srecu da gledam dosta velikih igraca.Harali smo Jugoslavijom. Zvijezdi i Partizanu i Hajduku niko na svijetu nije mogao uvaliti 5 komada osim Veleza. BiH je imala 5 prvoligasa u gornjem dijelu tabele. Susic je bi najbolji svih vremena a prate ga Osim, Bajevic, Vladic, Skoro Bazdarevic, Musemic, Sliskovic, Tuce, Kajtaz, Pasic,Bukal, Katalinski,Kodro,Hadzibegic, Sabanadzovic...itd Bili smo beton u fudbalu.