Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englezi su poslovicno autsajderi, ali ovaj puta ja vjerujem da mogu biti najvece iznenadjenje. Nikakve Belgije, Kolumbije i slicno. Evo zasto: 1. iskustvo nekada velikih talenata, a danas prekaljenih igraca je njihov adut. Rooney nije vise klinjo, nego jedan od najboljih napadaca na Svijetu. Jednim potezom moze utakmicu zavrsiti.
2. imaju vrlo dobru obranu, ponajbolju na Svijetu: Shaw, Cahill, Jagielka, Baines, a vezni red kreiraju fantazisti kao sto je Wilshire, Henderson, Gerrard, Lampard 3. napad sa jako opasnim Oxladeom, Rooneyom, Sturidgom nije za podcjeniti 4. GLADNI su uspjeha. dosta im je sprdnje na njihov racun 5. pop prvi puta unazad 20 godina, od njih se nista ne ocekuje. a gordi albion je tada najopasniji
jedini pravi favorit je Bosna,a sve ostalo je samo naglabanje.....
i Hercegovina :)