Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I musemic bi prosle godine nakon Atalante otisao, spasio ga je komentar Osimov da se to dogadza i za te pare koliko ga placaju Sarajevo nigdije ne moze naci boljeg trenera i bio je u pravu, na kraju sezone Sarajevo sampion
Krenuo karavan - već u prvih pet kola će biti smjenjeno pet trenera, standardno
Da se hoće još samo ovaj Široki ugasit...Jedini klub u kojem igraju samo "legitimni" Hrvati.Nikad Bošnjak niti Srbin nije igrao za njih.To pokazuje fašističku ideologiju kojom se vode.
politika kluba su igraci iz Sirokog i okolice...tko ti je kriv sto si glup pa ne mozes shvatit
Iz kojeg sela kod Sirokog dolazi Wagner ? 😅😅
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi sa je pokiso jadan.
Pa ne igra trener na terenu.Najmanje je kriv.
Jedino kod nas ljudi dobiju otkaz nakon jedne tekme
Široki a posebno Zrinja imaju takav tim i spektsr igrača da je drsmota kući gubiti od klubova kojima je najveći uspjeh igranje i borba za opstanak u prvoj ligi rahmeti Juge
@as123987 e baš mi je drago što smo vas protjerali iz čajdraša. i ono malo što je ostalo iscuri ko voda kroz đevđir..
Siroki je nekad prije 10tak godina bio institucija u kosarki i nogometu, sramota na sta spade.
Pogledajte ljestvicu prosle nakon prvog kola Krupa je bila prva a Sarajevo osmo nakon poraza od Radnika. Mozda se buduci clsn Prve lige FBIh nalazi na vrhu tabele?!
E dugo vam je i trajao.
Nije vam to Goce kriv, truba ste bili i prosle godine, losa politika kluba, pojacanja tanka, izasla vam generacija, lagano u borbu za opstanak ;)
Spasiste Celik kad se s Metalegheom borio za opstanak i kad ih je Savez guro. Neka
Svasta
Imao je ocigledno veliko povjerenje.