Neizostavan igrač prve postave
0
Goal.com: Senad Lulić u timu polusezone Serie A
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma senad je majstor igre i dobar čojek!
Svaka čast Senadu, ovo je velika stvar obzirom da mu je prva sezona u Rimu..nadam se da će i na kraju sezone biti na isto mjesto izabran !
mashala koji su Interovi na listi ne mosh prebrojati hahah
otvori goal.com pa pogledaj o cemu se radi, nemaju navijaci pravo glasa kad je odabir tima sezone u pitanju
Fkt gdje je Cavani ??? Covjek igra u zivotnoj formi.
Bravo Senade legendo , vise nego zasluzeno . Sastav je po meni realan , samo je Nocerino trebao umjesto Naingollana , ali dobro .. :)
a da je dzeko najbolji u polusezoni ja mislim da bi jedno 117 clanaka bilo za njega, a lulicu moze i jedan, bravo macko rimska;)
zeza li jos nekog ocjenjivanje i otvaranje skrivenih komentara... mene kada to pokusam uraditi u 90% slucajeva vrati na pocetnu stranicu.... desavala li se jos nekom ili sam ja nesto zezno...
nema cavania... nije ovo realno ali lulic jeste medju tri lijeva beka u italiji... bravo senade u svakom slucaju..
Kakve igrace imamo, a ne mozemo na prventsvo otici, MA NE MOZE ME BOG UBJEDITI DA NIJE DO SELEKTRORA ! ! !
opasan igrac...sve cestitke!
@dzeko: Vidim dosadno ti je na klupi, nemoj samo vaditi iPhone pa da te kazne kao Balotelli-a :D
Klocu jedan,kako ti je mamuska,mogao bi da dobijes od DEDA MRAZA vise paketica:)
@Hikmet, U opisu svoje odluke da uvrstim tvoju mamu na listu idealnih k.u.r.a.v.a. Serie A, goal.com navodi da posto tvoja tetka vise ne igra pa Bosnje ne mogu nju j.e.b.a.t.i., a tvoja sestra i nana su vec i.z.j.e.b.a.n.e., doticni \"porn-star jebaci\" su se prebacili na ostale k.u.j.i.c.e tvoje familije kako bi uvrstili vrhunske d.r.o.l.j.e. medju najbolje k.u.r.v.e. Evrope.
U opisu svoje odluke da uvrsti Senada Lulića na listu idealne postave Serie A, goal.com navodi da posto Dzeko vise ne igra pa Bosnje ne mogu za njeg glasati, a Salihovic i Ibisevic su vec izglasani, doticni \"gradjani\" su se prebacili na ostale lige kako bi uvrstili klocovske zmajeve medju najbolje igrace Evrope.
ja kol\'ko znam lulic je najmanje igrao beka i nije tacno da je zamijenio radua, radu standardan bio, lulic igrao ispred njega
mora da je stela cim je ovaj ibrahimovic izabran u napad a nema naseg lijepog visokog jablana dzeka