Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj još dva bjelorusima i možeš rahat na bazen sa rajom ;) ;)
sta prema njima covjek treba uciniti pa da dobije 10-u???lafo oni nekog ocjenjuju,ofirni novinari, u zivoptu sutnuli lopte nisu!
Otkako se u Ceskoj najo klempetine i napio pive,posto je igracina!A bilo je i bestidnih cehinja!
a roney dobio cistu desetku,. niđe veze............
Modric 4,5 Dzeko 9 Zakljucak : Dzeko duplo bolji igrac :D B R A V O K R A L J U
ma za.jeb.bi bodove vazno je da je modric ispod DZEKSONA
Čime će razmišljat,normalno da se na instikt oslanja
da bi dobio 10 moro bi se zvat dzekinho ili dzessi ovako ne da rulja bosancu pa makar
maloumnice Dzeko je pokazao da je jedan od najboljih spiceva na svijetu u ovom trenutku , svaki gol je bio majstorski na svoj nacin , a gol glavom je djelo doktora i Birhof bi mu zavidio , a ti ocito d*rkas svoju malu cunicu po cijeli dan i nemas pametnijeg posla nego da ovako predobar dan pokusavas uskenjat svojim pilecim mozgom. Zahvaljujem sto si retardikos.
koliko golova treba dat za desetku? 10?
@nvm Danas svako moze imati racunar,pa i ti sa krakatom glavom u kojoj je krakati mozak sa veoma malo celija,krakatih naravno...
Stvarno treba priznat da je Džeko maistor, oni koji tvrde drugacije ili nemaju pojma o nogometu ili su bezobrazno ljubomorni , al u svakom slucaju ispadaju budale. Isto vrijedi i za Modrica ko i za Džeku to su maistori. Da su englezi vec bi dobili titulu \"SIR\"
Sta je sa srbima, ako oni uopste igraju ovaj sport na ovako visokom nivou!!! Majorizacija srba opet, nece moci, jerbo i srbi su konstutivni narod, svi moraju imati jednake ocjene!!!
kad te vidim slijedeći put u gradu , biće blowjob bez puno priće ;)
o ocjene idu do 16 za dvije godine ce dzko postati najveci igrac na Ostrvu svih vremena
dje su sad oni misevi sto su ga zvali klocem. pitanje je igraju li u nizerazrednom vratniku. dzeko sad moze imati pola treba iz mancestera, a one zvijezde sto su ga zvale klocem skupljaju dvaju da odrade kakvu dronfulju, a vecina ih da nema pornic@ pichke nebi vidjelo
Ne znam šta se ovdje ima negativno komentarisati igra Džeke osim maestralno, krasno, divno, u stilu Van Bastena..............fenomenalno.....