Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glas\'o. :D
Edin Dzeko Dijamant, kandidat za najbopularnijeg igraca svijeta, Muhamed Mutevelija Halaim, kandidat za Muteveliju godine... Pemetnom dosta...
dzeko je najbolji
GLASAM ZA EDINA KRALJA DŽEKU, UBJEDLJIVO NAJBOLJEG CENTARFORA DANAŠNJICE. SVI KOJI TO NE URADE SU IZDAJICE I PEDERI.
glasao sam za radamela falca
bravo kralju najbolji si... ;D
uz tebe smo...
Dzeko je pravo dijete Bosne!! I pored izvanrednih igrackih kvaliteta, pored tolike popularnosti i novca koga ima, zadrzao je onu lijepu skromnost i nadasve patriotizam prema majci Bosni, sto ja neobicno cijenim kod njega. Ziv nam bio Edine!
Umro Tose :(
..i pobjednik jeeee...carobnjak iz Rosaria...uraaa!
Moj glas ide Ozilu, ali ce pobijediti Ronaldo. Covjek ima preko 50 miliona fanova na fb.
koji ste vi jadnici.
hvala na informacijama, upravo sam glaso za svog SRBINA Kolareva. hhhahahaahh.... glupe poturice.
JA GLASO ZA NAJBOLJEG A TO JE FALCONE!!!!!!DJEKO JEST DOBAR ALI NIJE BRATE NAJBOLJI HAJMO REALNO!!!!!!!!!!!!!!!!
Džeko će uvijek pobjediti na bilo kojoj net anketi bez obzira što smo \"šaka jada\" za velike zemlje ZATO ŠTO JE U BIH BROJ STANOVNIKA MALO VEĆI OD BROJA NEZAPOSLENIH. ŠVABO BI GLASAO ALI ČOVJEK NEMA VREMENA....IMA POSAO.
Ja glas\'o za Modrića, eto vam ga sad.
glaso za Del Piera mislim svaka cast dzeki al iza 50-og je mjesta po popularnosti eh da je po kvalitetu to bi bila druga prica mora se on jos hljeba najest da bi bio popularni od Gerarda, Totija, Pirlam Xavia, Lamparda pa i ovih novih igraca ko sto je Messi i Ronaldo, Ozil itd između ostalog nije ni među pet najpopularnijih u svom klubu budimo realni.