Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji kreten hahaha...jedan dan na tvitteru amra kad objavi; džeko klocu izvini što sam te prevarila sa cijelim stadionom i pola srbije....
supak ti si kloc, nazivati naseg najboljeg igraca bez kojeg bi smo bili na rangu Litvanije moze samo neki od ustasa iz Hrvatske ili zatucanih balija iz Sarajeva.
Amra-Eh ta Celija,sramoti nasu casnu profesiju!
A kamo izvinjenje navijacima Torpeda!
Nek sad svi vide,kakav je taj Giroud,sto stavlja svakakve komentare,po klix-u!
Sad se mora boriti za svoju porodicu i klub, nista nije vazno u ovom tenutku. Vjerujem i u trenutku dok si varao nista nije bilo vazno.
svako od njih vara svoju suprugu, poznato je da prije i poslije meca klub organizuje dolazak skupih prostitutki da opuste njihove igrace prije i nakon vaznih duela. Kakve njihove porodice
Porodica bi trebalo da je svetinja, ali izgleda kako za koga. Generalno to je kod njih postalo usputile samo ovaj put oprostice zena pa i do sad je.
Koga briga, samo ti počni zabijat' golove
Ne zabija na terenu, ali zabija u krevetu. Gledajuci gdje ga je zabio, aferim momcino