Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovako se voli drzava i reprezentacija,ovakakv gospodin i covjek nece se dugo roditi. Jedan je Buffon :D
Mislim da je najavio oprastanje od repke nakon ovog Eura, sa Juventusom produzio jos 2 godine, msm da ce tad da se penzionise od fudbala, steta, jedan od najboljih golmana svih vremena.
veliki masjtor ove igre.. unikat..
KAKAV DZIDZI BA NEMA POJMA
Ljudina!
Ma ti si Điđi car!!!!!!!!!!!!!!!
Nešto ovako još samo se może vidjeti na utakmicama Republike Đikanistan
Glavu gore, i ne plači. Zamisli da si u svojoj ekipi na klupi ko Džeko ! KAd si vidio njega da plače, ili našu reprezentaciju kad se ne uspije ni plasirati na prvenstvo gdje Island otfura daleko, a ima manje stanovnika NEGO BIH DRŽAVNIH SLUŽBENIKA. Odmah oformiti reprezentaviju državnih službenika. KAd beskućnici BiH mogu imat svoju PA VALJDA I ONI KOJI HOĆE DA NAS SVIJU NAPRAVE BESKUĆNICIMA imaju pravo i na svoju !!
pravi sportista prije svega
...điđi, lave, mi muški ne plačemo. mi psujemo. od boga pa naniže.
@PierreSimonLaplace ...pa, mislim da božija majka nije kriva za sve propuste svog sina.
@PierreSimonLaplace ...onda nam je šejtan sasvim dovoljan?
Gigi💗 Jedan jedini.....neponovljiv
Nek se zahvali kretenima poput Pelea i Zaze.Pele nesto gestikulira gdje ce opucati, kao panenka i fuli gol, a onaj Zaza nesto skakuce ko majmun. Gigi je svaki penal procitao stranu.Istinska legenda, najbolji u svakom pogledu,kao golman i kao osoba.Nasmijan uvijek, srcan, emotivan, pravi gospodin u svijetu fudbala... Da hoce do 50te braniti :)
Da je nama jednog dzidzija